ROM kurarak tabii yaptılarsa. Benim Galaxy A10'da da 32 bit Android kurulu ve bu sebepten dolayı Dolphin emulatör kuramıyorum.64-bit armv8-a (32-bit mode)
Huwaei p9 lite mini
Bu telefonu 32 bitten çıkarma şansım varmı
Benim de anlamadığım şey 64 bit olmasına rağmen neden 32 bit mod çalıştırıyor.ROM kurarak tabii yaptılarsa. Benim Galaxy A10'da da 32 bit Android kurulu ve bu sebepten dolayı Dolphin emulatör kuramıyorum.
Şirketlerin saçma sapan şeyleri işte ROM kur hallolur.Benim de anlamadığım şey 64 bit olmasına rağmen neden 32 bit mod çalıştırıyor.
SaolasınŞirketlerin saçma sapan şeyleri işte ROM kur hallolur.
Pil kalibrasyonundan dolayı.Benim de anlamadığım şey 64 bit olmasına rağmen neden 32 bit mod çalıştırıyor.
Şirketlerin saçma sapan şeyleri işte ROM kur hallolur.
Hocam tam olarak nasıl yapacağız bilgin var mı?Şirketlerin saçma sapan şeyleri işte ROM kur hallolur.
yani sadece rom atmakla olmuo mu?Bunun çözümü Kernel ve ROM değiştirme fakat sizlerin cihazları icin bu özelleştirmeler (Custom ROM ve Custom Kernel) geliştiriciler tarafından (XDA’ya bakın) yapılmış mi bilgim yok.
Root atarak yapsanız bile Kernel değişmesi gerekiyor.yani sadece rom atmakla olmuo mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya root atarak çözemez miyiz :/
Aynı sorun arkadaşımın GM5'in de de oldu. TFT Mobile da ondan açılmıyordu.64-bit armv8-a (32-bit mode)
Huwaei p9 lite mini
Bu telefonu 32 bitten çıkarma şansım varmı
Hayır, çünkü format atınca sadece yazılımı sıfırlar. Sizin komple yeni bir Custom ROM kurmanız lâzım.rom değilde format atsak çözülürmü
Bu aslında yazılımıcıların işine geliyor. Arm64 taban oluşturmak hatalarını çözmek işlerine gelmiyor. Cihazına özel yapılmış custom ARM64 tabanlı rom veya GSI ARM64 tabanlı rom (GSI checker uygulamaları ile test edebilirsin. Bu işlemlerin hepsi garantini bozar.)Benim de anlamadığım şey 64 bit olmasına rağmen neden 32 bit mod çalıştırıyor.
Evet, cihazınız yeniyse yapmayın bence.Bu aslında yazılımıcıların işine geliyor. Arm64 taban oluşturmak hatalarını çözmek işlerine gelmiyor. Cihazına özel yapılmış custom ARM64 tabanlı rom veya GSI ARM64 tabanlı rom (GSI checker uygulamaları ile test edebilirsin. Bu işlemlerin hepsi garantini bozar.)
aga harbiden sırf onun icin cihazı güncelledim elimle bilgisayardan 64 bitlik j7 primem var 32 bitini kullanıyor nası olcak yaAynı sorun arkadaşımın GM5'in de de oldu. TFT Mobile da ondan açılmıyordu.
bunları yapmak neleri bozar ve nasıl yapılır?Bu aslında yazılımıcıların işine geliyor. Arm64 taban oluşturmak hatalarını çözmek işlerine gelmiyor. Cihazına özel yapılmış custom ARM64 tabanlı rom veya GSI ARM64 tabanlı rom (GSI checker uygulamaları ile test edebilirsin. Bu işlemlerin hepsi garantini bozar.)
Port yapman gerekli, doğru ayarlarsan hiçbir şeyi bozmaz.bunları yapmak neleri bozar ve nasıl yapılır?