64 bit telefon 32 mod on

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
64-bit armv8-a (32-bit mode)

Huwaei p9 lite mini

Bu telefonu 32 bitten çıkarma şansım varmı
ROM kurarak tabii yaptılarsa. Benim Galaxy A10'da da 32 bit Android kurulu ve bu sebepten dolayı Dolphin emulatör kuramıyorum.

seftali80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
ROM kurarak tabii yaptılarsa. Benim Galaxy A10'da da 32 bit Android kurulu ve bu sebepten dolayı Dolphin emulatör kuramıyorum.
Benim de anlamadığım şey 64 bit olmasına rağmen neden 32 bit mod çalıştırıyor.

sennaharrowing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bulan banada yazsın aynı sorun bendede var up up benimkide samsung galaxy a 6 bendede 32 bit mod on diyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şirketlerin saçma sapan şeyleri işte ROM kur hallolur.

rom cidden çözdü mü deneyen var mı 64 bit oluo mu

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Bunun çözümü Kernel ve ROM değiştirme fakat sizlerin cihazları icin bu özelleştirmeler (Custom ROM ve Custom Kernel) geliştiriciler tarafından (XDA’ya bakın) yapılmış mi bilgim yok.

sennaharrowing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bunun çözümü Kernel ve ROM değiştirme fakat sizlerin cihazları icin bu özelleştirmeler (Custom ROM ve Custom Kernel) geliştiriciler tarafından (XDA’ya bakın) yapılmış mi bilgim yok.
yani sadece rom atmakla olmuo mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya root atarak çözemez miyiz :/

kinghaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Benim de anlamadığım şey 64 bit olmasına rağmen neden 32 bit mod çalıştırıyor.
Bu aslında yazılımıcıların işine geliyor. Arm64 taban oluşturmak hatalarını çözmek işlerine gelmiyor. Cihazına özel yapılmış custom ARM64 tabanlı rom veya GSI ARM64 tabanlı rom (GSI checker uygulamaları ile test edebilirsin. Bu işlemlerin hepsi garantini bozar.)

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,815
Bu aslında yazılımıcıların işine geliyor. Arm64 taban oluşturmak hatalarını çözmek işlerine gelmiyor. Cihazına özel yapılmış custom ARM64 tabanlı rom veya GSI ARM64 tabanlı rom (GSI checker uygulamaları ile test edebilirsin. Bu işlemlerin hepsi garantini bozar.)
Evet, cihazınız yeniyse yapmayın bence.

Osman Ertuğrul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunları yapmak neleri bozar ve nasıl yapılır?