dadaist
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
600D fotoğraf makinamdabir zaman önce lcd screen siyah ekrana düştü. Çok sorun etmedim. Vizörden de çekebiliyordum. Ekran gidince farkettim ki video modu da çalışmıyor. Neyse dedim fotoğraf çekerim ben de sadece. Geçtiğimiz günlerde memlekete gittiğimde makinayı yanımda götürdüm. Yeğenim birkaç fotoğraf çekmek için makinayı aldı. Geldiğinde makinanın açma tuşuna basıldığı anda seri çekime geçtiğini söyledi. Kontrol ettiğimde söylediği şekilde olduğunu gördüm. Hangi çekim modunu seçersem seçeyim ya da hafıza kartı ve pili değiştirirsem değiştireyim makinayı açtığım an seri şekilde deklanşör sesi geliyor. Hafıza kartını çıkartıp makinaya takıp kontrol ettiğimde çekilen bir görsel yok. Sadece boş çekiyor.
Önceden benzer birşey yaşamış olan ya da önerisi olan var mı? Tamir masrafı ne tutar mesela?
Çok ümidim yok ve yenisini alacağım zaten ama eğer düzelme ihtimali varsa yedek makina olarak kullanmaya devam edeceğim. Teşekkürler.
Önceden benzer birşey yaşamış olan ya da önerisi olan var mı? Tamir masrafı ne tutar mesela?
Çok ümidim yok ve yenisini alacağım zaten ama eğer düzelme ihtimali varsa yedek makina olarak kullanmaya devam edeceğim. Teşekkürler.