billgotes:/
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
6000₺ kadar gta5 vb. oyunlarda güzel fps veren laptop önerilerinizi bekliyorum..
7k zorlarmıyız ?6000₺ kadar gta5 vb. oyunlarda güzel fps veren laptop önerilerinizi bekliyorum..
malesef en fazla bukadar çıkartabiliyorum7k zorlarmıyız ?
TeşekkürlerBu sefer ikinizi de çağırıyorum @niyazi5859 ve @UnFrGvnG
7 k oluyor iğde öyle ?Bilgisayar Özelleştirme | Casper.com.tr var 16 gb yapıp alınız
fiyatımı aşıyorBilgisayar Özelleştirme | Casper.com.tr var 16 gb yapıp alınız
yani 6000 tl ye gta 5 te iyi fps vermiyor malesef, gördüklerimin hepsine baktım youtubedan en düşükte 60 fpsfiyatımı aşıyor![]()
oyun için alıyosanız size tavsiyem masaüstü almak olucaktır F/P olarak, ama sürekli seyahat eden biriyseniz 7.000 tl den aşağı iyi laptop yokturki, gta 5 te low da 55 fpsfiyatımı aşıyor![]()
teşekkür ederim 7000TL malesef çıkartamıcam Masaüstü alırsam da monitor klavye de almam gerekicek sizce 6000 Tl monitör klavye dahil bulabilirmiyizyani 6000 tl ye gta 5 te iyi fps vermiyor malesef, gördüklerimin hepsine baktım youtubedan en düşükte 60 fps
7.000 k olursa güzel bi sistem alınır
yada laptop almassanız da iyi sistem olur ne diyorsunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyun için alıyosanız size tavsiyem masaüstü almak olucaktır F/P olarak, ama sürekli seyahat eden biriyseniz 7.000 tl den aşağı iyi laptop yokturki, gta 5 te low da 55 fps
fiyatlar çok arttı ya
yani, zor gibi, diğer arkadaşlarıda çağırıyım bi baksınlar, moniyor 24 inç desen 1500 tl en ucuzundan,kasa 400 tl, mouse kalvye vs,200 t de,ekipmanlara 2100 gidiyor ama olsun bakalım yine bişelerteşekkür ederim 7000TL malesef çıkartamıcam Masaüstü alırsam da monitor klavye de almam gerekicek sizce 6000 Tl monitör klavye dahil bulabilirmiyiz![]()
evet evet çok haklısın yardımcı olursanız çok sevinirimyani, zor gibi, diğer arkadaşlarıda çağırıyım bi baksınlar, moniyor 24 inç desen 1500 tl en ucuzundan,kasa 400 tl, mouse kalvye vs,200 t de,ekipmanlara 2100 gidiyor ama olsun bakalım yine bişeler
evet evet çok haklısın yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
ama bişe dicem okdrda çok fark etmiyorkiŞu kasa gayet güzel bence, aklıma bişe geldi, monitö mouse klavye onlarıda 2.el alsanız nasıl olur ?Aquarius ACR 5T-1050 | Game Garaj
intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Aquarius ACR 5T-1050 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
bütçemi aşar ya öylede olsaŞu kasa gayet güzel bence, aklıma bişe geldi, monitö mouse klavye onlarıda 2.el alsanız nasıl olur ?Aquarius ACR 5T-1050 | Game Garaj
intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Aquarius ACR 5T-1050 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
[URL unfurl="true"
bilindik bir site olsa benim için iyi olur ya aslındaŞu kasa gayet güzel bence, aklıma bişe geldi, monitö mouse klavye onlarıda 2.el alsanız nasıl olur ?Aquarius ACR 5T-1050 | Game Garaj
ya
ama bişe dicem okdrda çok fark etmiyorki![]()
Peki paranızı biraz daha biriktirip iyisini alsanız olmazmi, işi aceleye getirmek mantıklı olmuyor, biraz daha artırıp daha iyi bir sistem alabilirsinizbütçemi aşar ya öylede olsa
bilindik bir site olsa benim için iyi olur ya aslında
önerilerinizi bekliyorum![]()
Bu güzel aslında.Şu kasa gayet güzel bence, aklıma bişe geldi, monitö mouse klavye onlarıda 2.el alsanız nasıl olur ?Aquarius ACR 5T-1050 | Game Garaj
ya
ama bişe dicem okdrda çok fark etmiyorki![]()
gta 5 te ki testleri kötü, 45-50 fps,Bu güzel aslında.
ortalama bu bütçeye hemen hemen aynı fps veriyor oyunlarda,@billgotes:/, bu oyun testi bence güzel ve bütün işlerini halledersin bu laptop iyi
Lenovo IdeaPad 5 AMD Ryzen 7 5700U 8GB 512GB SSD Freedos 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82LM006ETX
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...yar-82lm006etx-p-HBCV00000471GC?magaza=Seynet
7k ya güzel acer bir laptop önerebilirim.gta 5 te ki testleri kötü, 45-50 fps,
ortalama bu bütçeye hemen hemen aynı fps veriyor oyunlarda,
benim önerim paranızı 7k yapıp daha iyi bir pc almanız
bu laptop 2 3 gün önce 5700 tl idi@billgotes:/, bu oyun testi bence güzel ve bütün işlerini halledersin bu laptop iyi
Lenovo IdeaPad 5 AMD Ryzen 7 5700U 8GB 512GB SSD Freedos 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82LM006ETX
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...yar-82lm006etx-p-HBCV00000471GC?magaza=Seynet