- Reaksiyon puanı
- 16,126
tekrar ithal markalara yasak gelsin de görün...
Arçelik beyaz esya markası yerli olarak ne telefon ne televeizyon alırımBence sakın Arçelik e bulaşmayın. Servisleri çok olsa ne olacak TV de panel giderse zaten tüm servisler tv fiyatına panel istiyorlar. Daha önce başıma geldiği ve arçelik uhd 4k tv alıp test ettiğimden kesinlikle tavsiye etmiyorum. LG veya Samsung dışında TV önermem. Şuanda LG kullanıyorum ancak Samsung da güzel. Samsung veya LG dışında bence tv almayınız. Philips falan arçelik ten iyidir o yüzden sakın öyle hataya düşüp arçelik almanızı önermem.
Şunu derler TV alırken kesinlikle servis dışında kutusunu açtırmayınız. Garanti kapsamında sayılması için.
Bakın siz biraz fanlığa kaçmıs gibisiniz ben markaları değerlendirim öyle karar vericem (yerli markaları çok sevemem beyaz eşya gibi şeyler de lafım yok derin dondurucum arçelik örnek olarak amatelevizyon hayır)tekrar ithal markalara yasak gelsin de görün...
Dediğim gibi fikirlerinize saygı duyuyorumithalat ekonomiyi bozan unsur her vatan sever vatandaş yerli ürünler kullanmalı Arçelik mükemmel marka.
Yapay zeka ile 900hz oluyor gerçek değeri 50Ekli dosyayı görüntüle 109827A55 A 950 A | 4K UHD Pro | Televizyon | Arçelik
A55 A 950 A 4K UHD Pro fiyatı ve teknik özelliklerine sayfamızdan ulaşarak online satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.www.arcelik.com.tr
Haha güzel şaka gerçek öneri yoksa başka konuyaLG 22MK400H-B 21.5" 75 Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri geri kalan paraya masaüstü topla.
LG markası iyidir. TV konusunda. @BJKolik bu arada GIF'iniz çalışmıyor.Siz yine de LG markasına da bakın araştırın derim.
ekonomik kriz ortamında kaliteli yerli Arçelik,Beko,Grundig ve Vestel varken ithale gerek yok diye.@ConfickerBelasi neden kızgın attınız?
Ben o markanın iyiliğinden bahsettim. İlle de onu al demedim.ekonomik kriz ortamında kaliteli yerli Arçelik,Beko,Grundig ve Vestel varken ithale gerek yok diye.
Ben kalitesinden ve iyi olduğundan bahsediyorum. Hiç bizim servisle işimiz olmadı bozulmuştu Vestel aldık işlemcisi iyi ama LG gibi güzel renk vermiyor.genede hırt servisleri var lgnin öyle.