6000 tl Televizyon Önerisi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
tekrar ithal markalara yasak gelsin de görün...

TechArcH

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Bence sakın Arçelik e bulaşmayın. Servisleri çok olsa ne olacak TV de panel giderse zaten tüm servisler tv fiyatına panel istiyorlar. Daha önce başıma geldiği ve arçelik uhd 4k tv alıp test ettiğimden kesinlikle tavsiye etmiyorum. LG veya Samsung dışında TV önermem. Şuanda LG kullanıyorum ancak Samsung da güzel. Samsung veya LG dışında bence tv almayınız. Philips falan arçelik ten iyidir o yüzden sakın öyle hataya düşüp arçelik almanızı önermem.

Şunu derler TV alırken kesinlikle servis dışında kutusunu açtırmayınız. Garanti kapsamında sayılması için.
Arçelik beyaz esya markası yerli olarak ne telefon ne televeizyon alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekrar ithal markalara yasak gelsin de görün...
Bakın siz biraz fanlığa kaçmıs gibisiniz ben markaları değerlendirim öyle karar vericem (yerli markaları çok sevemem beyaz eşya gibi şeyler de lafım yok derin dondurucum arçelik örnek olarak amatelevizyon hayır)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ithalat ekonomiyi bozan unsur her vatan sever vatandaş yerli ürünler kullanmalı Arçelik mükemmel marka.

Y.Emre41

Doçent
Reaksiyon puanı
423
Beko ve Vestel, TV olarak o kadar çok ürünü Avrupaya ihraç ediyoruz ki fakat kendi vatandaşımıza satamıyoruz.

mrsdytech

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Ekli dosyayı görüntüle 109827
Yapay zeka ile 900hz oluyor gerçek değeri 50
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 inch fark var ama en iyisi

TheOnu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
55q60r daha alınabilir bir model ancak son üretilen serisinde panel sorunları var ve samsung bu sorunları kabul etmiyor. 6000 liraya satılan bir cihazda böyle bir sorun olmaması gerekiyordu diye düşünüyorum. O konuyu bir araştırın derim. Zaten oyun konsolu yoksa q60 almasanız da bir kaybınız olmaz. Oyun konsolu varsa eğer o fiyata q60'ın alternatifi yok.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hayır tvmiz Arçelik satcı tanıdık aile dostumuz banamın eski ahbabı ...