600 TL Telefon Önerisi

GunayArslan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu bütçe ile alınabilecek telefon önerilerinizi bekliyorum. Bütçemi kesinlikle arttıramam. Maksimum 600 TL olacak ve geri kalan para ile laptop alacağım. Bulduğum telefonlar;
-Samsung Galaxy Core Prime
-Motorola Moto G

Telefon`dan beklentilerim;
-Stabil olması
-Ortalama bir kamera
-Güncelleme desteği

Benim bulabildiğim, sadece bu iki cihaz var. Sizlerin görüşlerinizi bekliyorum. :)

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ikinci el telefon almak daha mantıklı bu bütçede

GunayArslan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır 2. el istemiyorum. Başka bir öneriniz var mı ?

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayır 2. el istemiyorum. Başka bir öneriniz var mı ?
Bütçe biraz sıkıntılı.Aslında 100 tl yükseltsen 699 tlye General mobile 4G yi alırsın google ın desteklediği telefon 2 yıl güncelleme garantisi veriyor.İnternetten bir araştır istersen.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Core Prime daha üstün gibi duruyor. Yanlış hatırlamıyorsam 5.0 güncellemeside gelmişti. Fakat samsunga güven olurmu bilinmez. Yinede ben olsam moto g ye tercih ederdim.

GunayArslan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Canlı olarak lansmanı izledim. Güzel bir telefon fakat bütçeyi arttırmak gerçekten elimde değil. Açıkçası Core Prime 5.0 aldı fakat Türkiye`de kullanılan işlemci Snapdragon 410 değil NovaThor kullanılıyormuş. Moto G almak daha mantıklı geldi.

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Canlı olarak lansmanı izledim. Güzel bir telefon fakat bütçeyi arttırmak gerçekten elimde değil. Açıkçası Core Prime 5.0 aldı fakat Türkiye`de kullanılan işlemci Snapdragon 410 değil NovaThor kullanılıyormuş. Moto G almak daha mantıklı geldi.
O zaman moto g çok daha iyi duruyor samsung un yanında

GunayArslan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açık konuşmak gerekirse ben bu konuda araştırma yaptım. Sizlerin görüşünüzü almak istemiştim ve gereken cevabı aldım. Şunu söylemek isterim ki Motorola Moto G 599 TL ye alınabilecek ender telefonlardan birisidir.
Android 5.0 aldı,Saf arayüz,Ortalama bir kamera bunların hepsi Moto G de var. Yorumlar için herkese teşekkür ederim.
Pazar günü Moto G alıyorum ve incelemesini sizinle paylaşıcağım. :)

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Açık konuşmak gerekirse ben bu konuda araştırma yaptım. Sizlerin görüşünüzü almak istemiştim ve gereken cevabı aldım. Şunu söylemek isterim ki Motorola Moto G 599 TL ye alınabilecek ender telefonlardan birisidir.
Android 5.0 aldı,Saf arayüz,Ortalama bir kamera bunların hepsi Moto G de var. Yorumlar için herkese teşekkür ederim.
Pazar günü Moto G alıyorum ve incelemesini sizinle paylaşıcağım. :)
Şimdiden hayırlı olsun :)