600-700 Tl'ye kulaklık tavsiyesi lütfen

valeyardoctor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Oyun, müzik ve film için kulaklık istiyorum. Mikrofonu ayrı aldım, o yüzden mikrofonlu istemiyorum. 7.1 Surround ses sistemi içinde olursa güzel olur, rahat, ergonomik olsun, kulak tarafları 1-2 ay sonra soyulmasın, dayanıklı olsun. Şimdiden teşekkürler. Oyun tarafı ağır basabilir. Maksimum 600-700 TL.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

600-700 çok fazla olur sanırım :D 400-500 olsun maksimum. "Make it rain" yapmıyoruz sonuçta :p

Oekry

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vatan computerdan 2 hafta önce 285 tlye logitech g430 aldım, memnunum. Özellikleri güzel ve senin istediğin gibi bir bak istersen.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Benim uzun zamandır kovaladığım Logitech G35'e bakabilirsin bence. ( Oyun tarafı ağır basıyor dediğin için bunu önerdim. )

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Beats Studio almalısın. Kullandıktan sonra bana teşekkür edebilirsin. Ama dikkat et, internetten alma, sahtesi çok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Logitech G430'u düşünüyordum aslında. Steelseries Siberia Elite'a baktım, o kadar çok değişiklik yokmuş diyorlar. Beats'e bakayım, Beats'de 7.1 özelliği var mı? Ayrıca harici ses kartı almam gerek mi?

valeyardoctor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Logitech G430'u düşünüyordum aslında. Steelseries Siberia Elite'a da baktım, çok bir değişikliği yok dediler. Beats'de 7.1 seçeneği var mı, harici ses kartı almama gerek var mı?

Beats Studio almalısın. Kullandıktan sonra bana teşekkür edebilirsin. Ama dikkat et, internetten alma, sahtesi çok.
Ürünün tam adını alabilir miyim?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Kardeş DJ falan değilsen evde kullanmak için 600-700 liralık bi kulaklık çok gereksiz.400-500 de gereksiz.En fazla 300 lralık bi kulaklık işini görür.Logitech in ürünleri bu konuda çok iyi.Razer da var ancak 300 liraya kulaklığı var mı bilmiyorum.Creative in ürünleride çok kalitelidir.

valeyardoctor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Kanka aynen 700-600 dedim kendime şaşırdım ben de "bu ne" diye. 400-300'e indirdim Beats iyi gibi görünüyor. Logitech G430'u da düşünüyorum.

7.1 Surround ses sistemi var mı?

Kulaklıkta 7.1 diye birşey söz konusu değil.Sadece iki hoparlör var ve iki kulağında birer hoparlörle kapalı.Bu stereo dur.

7.1 diye yazıyorlar ancak kanmayın.Tamamen pazarlama taktiği.7.1 demek 7 adet kanaldan gelen birbirinden bağımsız ses demektir.Bir çift hoparlöre sahip kulaklıkla böyle birşey söz konusu değildir.Yapacağı tek şey surround etkisidir.O da aslında sadece stereo dan öteye gidemez.Kısacası 7.1 e kanmayın.Yalan.Önemli olan ilk verdiği ses kalitesi ve malzeme kalitesi.

valeyardoctor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kulaklıkta 7.1 diye birşey söz konusu değil.Sadece iki hoparlör var ve iki kulağında birer hoparlörle kapalı.Bu stereo dur.

7.1 diye yazıyorlar ancak kanmayın.Tamamen pazarlama taktiği.7.1 demek 7 adet kanaldan gelen birbirinden bağımsız ses demektir.Bir çift hoparlöre sahip kulaklıkla böyle birşey söz konusu değildir.Yapacağı tek şey surround etkisidir.O da aslında sadece stereo dan öteye gidemez.Kısacası 7.1 e kanmayın.Yalan.Önemli olan ilk verdiği ses kalitesi ve malzeme kalitesi.

Yalnız sanal 7.1 surround.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Yalnız sanal 7.1 surround.

Aynen dediğim o.Sanal surround.

7 kanaldan gelmesi gereken sesi 2 kanaldan veriyor.Ve bu asla 7.1 etkisi yaratmaz.Mantığa aykırı zaten.Mesela oyunda sol arkandaki sesi yine sol kulaklıktan veriyor.Sağ arkandaki sesi yine sağ kulaklıktan veriyor.Sağ önündeki seside sağ kulaklıktan veriyor, sol önündeki seside sol kulaklıkan veriyor.Önündeki seside iki kulaklıktan birden veriyor.Sol arka çarprazıda yine sol kulaklıktan veriyor, sağ arka çarprazıda sağdan veriyor.E ben ne anladım bu işten !? Bu bildiğin stereo yahu :d