çok fazla açılmak istemiyorum moonitör deAlmışken 144 Hz almaya çalış, sonra pişman olursun.Tecrübeyle sabittir.3 kuruş fazla ver, kesinlikle değecektir.
Acer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör Fiyatı bu nasıl peki en fazla bunu alırım144hz alamazsan
LG 22MK400H-B 21.5" 75 Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Mesaj otomatik birleştirildi:
en az bunu al
çok fazla açılmak istemiyorum moonitör de
Acer EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms (HDMI+VGA) Full HD Monitör Fiyatı bu nasıl peki en fazla bunu alırım
kararımı verdim bunu alcam Powerboost M2150VH 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) Monitör Fiyatı144hz alamazsan
LG 22MK400H-B 21.5" 75 Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri
en az bunu al
oyun manyağı felan değiklim bu yeter banaFiyatına göre iyidir.Ama 2 - 3 ay sonra diyeceksin.500-600 fazla verseydim de 144 alsaydım diye.Öneridir sadece, dikkate alıp almamak sana kalmış.
yok knk o kadar para veremem Powerboost M2150VH 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) Monitör Fiyatı bu iyi ama tşk uğraştığın içinkararını vermişsin ama bence bir bak.![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
yok knk o kadar para veremem Powerboost M2150VH 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) Monitör Fiyatı bu iyi ama tşk uğraştığın için
bu mesajını sonra gördüm...kararımı verdim bunu alcam Powerboost M2150VH 21.5" 75Hz 5ms (Analog+HDMI) Monitör Fiyatı
oyun manyağı felan değiklim bu yeter bana
bu arada paran olsada cbox alma çok kalitesizkararını vermişsin ama bence bir bak.![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
HDMI GİRİŞİ de var.1650 wga girişli bi kart değil hdmı girişli al birde almışken 144 hz al pişman olursun
piyasada en ucuzu diye attım onubu arada paran olsada cbox alma çok kalitesiz