6. Uluslararası Tasarım Olimpiyatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tasarım alanında iddialı, genç yetenekleri, profesyonelleri, üretici firmaları ve tasarım tutkunları, 6. Uluslararası Tasarım Olimpiyatı olarak nitelendirilen Düş Çizgisi Tasarım Ödüllerine katılmaya davet ediliyor.

741020100226123341101.jpg

Türkiye’yi uluslararası tasarım dünyasında ilgi odağı haline getirecek bir etkinlik olarak tasarlanan Düş Çizgisi Tasarım Ödülleri, "Oyun, Değişim, Eğitim, Koruma" ana başlığı altında toparlanacak tasarımları buluşturuyor.

Bu yıl altıncısı düzenlenen yarışmaya İlköğretim, Lise ve Üniversite kategorilerinde bu yıl 50 ülkeden beş bine yakın başvurun kabul edilmesi hedeflenmekte. Toplam 100 Bin TL para ödülünün dağıtılacağı “Düşçizgisi” Uluslar arası tasarım organizasyonunda 2010 yılında ilk kez Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren firmalara 65 dalda yılın en iyi tasarımı ödülü verileceği açıklandı.

Teknoloji ve Tasarım Merkezi tarafından organize edilen yarışma T.C Sanayi ve Ticaret Bakanlığı , Milli Eğitim Bakanlığı ve Kültür Bakanlığının desteğinde TOOB ETÜ Üniversitesi ve Türk Patent Enstitüsünün partnerliğinde 10-11 Nisan 2010 Tarihleri arasında ANKAMALL Alış veriş Merkezinde gerçekleşecek.

Haber7