6 puanlık maç Bucaspor'un..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bank Asya 1. Lig'de Süper Lig mücadelesi açısından büyük önem taşıyan maçta Bucaspor, Adanaspor'u deplasmanda Erkan, Bekir ve Sercan'ın golleriyle 3-0 yenerek çok önemli bir 3 puanı
hanesine yazdırdı...

adanaspor_bucaspor_10.jpg

-ADANASPOR: 0 - BUCASPOR: 3

Stat: 5 Ocak

Hakemler: Aytekin Durmaz xx, Hüseyin Fidan xx, Ayhan Akgöz xx

Adanaspor: Tolgahan xx, İzzet xx, Recep xx, Ersan xx, Anıl x, Fevzi xx (Dk. 77 Kibong x), Onur Demirtaş xx, Rahman xx, Mohammed x (Dk. 38 Okan xx), Emre Aktaş xx, Mbilla x (Dk. 81 İlyas x)

Bucaspor: Cenk xx, Serkan xx, Veli xxx, Erman xxx, Murat xx, Yılmaz xx, Bekir xxx, Zafer xx (Dk.62 Sercan xx), Erkan xxx (Dk. 90 Cem x), Mehmet Batdal xx, Yunus xx (Dk. 86 Berkay x)

Goller: Dk. 20 Erkan, Dk. 71 Bekir, 90 2 Sercan (Bucaspor)

Sarı kartlar: Dk. 7 İzzet, Dk. 12 Fevzi (Adanaspor), Dk. 27 Murat (Bucaspor)

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20100301/6_puanlik_mac_bucasporun.html

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Ne maçtı öyle ya,Adanaspor çok baskılı oynadı ama son vuruşlarda beceriksizdi.Bu kadar zorlandığımız maçı farklı kazandık.Veli'nin tekrar kadroya alınmasıda takıma olumlu yansıdı.

Helal olsun Fırtınam.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adana oynamış, Buca kazanmış. :)

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
adana nasıl oldu da kaybetmıs anlamadım acıkcası

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sağolsun yatırdı adana.:)

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Benim için unutulmaz bir maç olarak tarihe geçti. Hem kendi sahamızda üç gol yedik, hemde polisten biber gazı yedik. Tamam golleri anladık buca maçı kazanmayı haketti, ama biber gazına anlam veremedik. Ortada hiç birşey yokken birden biber gazı atıldı. Sanırım polis yanyana üç kişi görünce hemen biber gazı atıyor. Sokakta yürüyen ve maçla alakası olmayan bir sürü insan var, çocuklar var.
Bilmeyenler için biber gazından biraz bahsedeyim. Önce gözleriniz yanıyor sonra suratınız. Sürttükçe acı artıyor. Sonra ciğerlerinizin parçalandığını hissediyorsunuz, nefes alamıyorsunuz. Üstünüze ölüm korkusu çöküyor. Çılgınca koşmaya başlıyorsunuz. İnsanlar yere düşüyor yardım edemiyorsunuz. Herkes kendi derdine düşüyor.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Benim için unutulmaz bir maç olarak tarihe geçti. Hem kendi sahamızda üç gol yedik, hemde polisten biber gazı yedik. Tamam golleri anladık buca maçı kazanmayı haketti, ama biber gazına anlam veremedik. Ortada hiç birşey yokken birden biber gazı atıldı. Sanırım polis yanyana üç kişi görünce hemen biber gazı atıyor. Sokakta yürüyen ve maçla alakası olmayan bir sürü insan var, çocuklar var.
Bilmeyenler için biber gazından biraz bahsedeyim. Önce gözleriniz yanıyor sonra suratınız. Sürttükçe acı artıyor. Sonra ciğerlerinizin parçalandığını hissediyorsunuz, nefes alamıyorsunuz. Üstünüze ölüm korkusu çöküyor. Çılgınca koşmaya başlıyorsunuz. İnsanlar yere düşüyor yardım edemiyorsunuz. Herkes kendi derdine düşüyor.

Geçmiş olsun.:)