Purposetour
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 57
Evet sıfır almıştım her zaman mobil veri açık yüzde 10 gibi sarja takarım yüzde yüz olana kadar çok hızlı geldi bana bu düşüş garantiye yollasam mı
Yedek alıp iTunes’tan dfu mod ile güncel sürüme güncelle.Sorun devam ederse servise gönder.Evet sıfır almıştım her zaman mobil veri açık yüzde 10 gibi sarja takarım yüzde yüz olana kadar çok hızlı geldi bana bu düşüş garantiye yollasam mı
hocam onları bilmiyorum ayrıca ekranın köşesinde siyah leke oluştu ve çok ısınıyor aldığıma pişmanım oyun oynamıyorum ayrıcaYedek alıp iTunes’tan dfu mod ile güncel sürüme güncelle.Sorun devam ederse servise gönder.
Garantisi varsa servise gönder.hocam onları bilmiyorum ayrıca ekranın köşesinde siyah leke oluştu ve çok ısınıyor aldığıma pişmanım oyun oynamıyorum ayrıca
bu telefon da küçücük batarya var zaten hocam dediğiniz gibi sarj etsem yarım gün gider ancaGaranti varsa, gönderin garantiye. Normal bir süre değil ama telefonu şarj ederken orjinal ürün ve şarj olarak %20’nin altına düşünce şarj ederseniz zarar verir, ayrıca %80 gibi seviyelere geldiğine şarjdan alırsanız yine daha uzun ömürlü pil olur
Çok yoğun kullanırsanız çeyrek günde gider ama normal kullanımda 1 gün’ü çıkarıyor, batarya sorunsuzsa çıkıyor bir günbu telefon da küçücük batarya var zaten hocam dediğiniz gibi sarj etsem yarım gün gider anca