Haber 6 ay önce aldığım nike spor ayakkabıma BİN TL zam gelmiş.. Ne diyosunuz bu işe?

Bu konuyu okuyanlar

Harnapazade

Müdavim
Katılım
16 Şubat 2017
Mesajlar
1,610
Reaksiyon puanı
1,442
Puanları
113
Yaş
30
Kıyafete çok para vermem ama ayakkabıya geldim mi iş değişir. Ayakkabı hepsinden önemli bence ayak rahat olmadıktan sonra vücut rahat olsa ne olacak o yüzden imkanlar dahilinde para biriktirilerek çok para da verilir fakat uzun yıllar şöyle 4-5 seneyi devireceksin tabi o zaman olur.

Arkadaşların dediği gibi enflasyon aldı başını gidiyor. Şu an teknolojik her aletinize kablodan güç kaynağına kadar hatta telefon kılıfına kadar abartmıyorum iyi bakın tabi en önemlileri Bilgisayar Telefon ve Tablet başta geliyor çünkü zaman tasarruf zamanı ve 2. el devridir. İnsanlar yeni pc almak yerine mevcut PC'ye ram ve ssd alarak yollarına devam edecekler çünkü bakacak ki bir üst modeli almak istese sattıktan sonra 1 kat daha üzerine aynı paradan koyması gerekiyor ki alabilsin.

İşin özü gerçekten ihtiyacınız yoksa almayın. İyice eskitin ve bozulana kadar kullanın. Yeni almak istediğinizde ilk önce 2. el değerlendirin sonra diğer seçeneklere geçin.
 

serj

chemicals
Katılım
27 Ağustos 2019
Mesajlar
1,720
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
2,920
Puanları
113
Yaş
24
Ayağımı kesmeyi düşünüyorum bu zamlardan sonra
Ayaklarımızı kesip ayakkabı almayı bırakırsak meclisteki arkadaşlarımızın da çıplak ayakla çıktığını görürüz artık, hehe. Ben greve başladım, testere getiriyorum şimdi.
 

walledia

cybersec#
Cezalı
Katılım
17 Şubat 2018
Mesajlar
2,972
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
6,996
Puanları
113
Yeni sezondan 6 ay önce 825 TL'ye aldığım Nike spor ayakkabımın şu anki fiyatı 1800 TL! Altın gibi değerlenmiş... Şaka gibi..
Modeli neydi?

Benim de 500 civarına aldığım ayakkabı 1000 TL'yi geçmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çakma ayakkabılarda ayak sağlığını kötü etkiliyor.
Ayağı acıtıyor. Hem de koku yapıyor. Görünüşü de pek güzel olmuyor. Replika ürünleri tavsiye etmem.
 
Üst