15 aydır 5s 32 gb kullanıcısıyım. 6plus alacağım ama asıl akıl karışıklığını burada yaşıyorum.
birçok yorum okudum, çevreme sordum ama ya pişman olursam sorunsalı var.
bildiğiniz gibi 6+ 32gb yok. ya 16gb ya da 64 gb alacağım.
300 tl fark için 64gb daha mantıklı olsa da turkcellden taahhütümü bozup vodafone geçerek takas kampanyasıyla yine taahhütle alacağım. ve vodafone sadece 16gb için bu kampanyayı yapmış.
elimdeki telefonda haber,alışveriş,oyun,sosyal ağ gibi toplam 68 uygulamam yüklü, ilave olarak 1000 civarı fotoğraf. Ve toplam kapladıkları alan 10 gb
5 gb telefon tutuyor zaten. yani hala 17 gb boş alanım var
16gb aldığımda 5gb ios yese. bende bu kadar kullanmadığım uygulama yüklemesem,fotoğraflarımı daha sık yedekleyip silsem 11 gb yeter gibi diyorum:unsure:
Evet almışken 64gb alınır ama bu noktada 64gb almam mantıksız kalıyor değil mi?
birçok yorum okudum, çevreme sordum ama ya pişman olursam sorunsalı var.
bildiğiniz gibi 6+ 32gb yok. ya 16gb ya da 64 gb alacağım.
300 tl fark için 64gb daha mantıklı olsa da turkcellden taahhütümü bozup vodafone geçerek takas kampanyasıyla yine taahhütle alacağım. ve vodafone sadece 16gb için bu kampanyayı yapmış.
elimdeki telefonda haber,alışveriş,oyun,sosyal ağ gibi toplam 68 uygulamam yüklü, ilave olarak 1000 civarı fotoğraf. Ve toplam kapladıkları alan 10 gb

5 gb telefon tutuyor zaten. yani hala 17 gb boş alanım var

16gb aldığımda 5gb ios yese. bende bu kadar kullanmadığım uygulama yüklemesem,fotoğraflarımı daha sık yedekleyip silsem 11 gb yeter gibi diyorum:unsure:
Evet almışken 64gb alınır ama bu noktada 64gb almam mantıksız kalıyor değil mi?