5S'ten 6Plus'a geçiş sorunsalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Buse.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buse.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
15 aydır 5s 32 gb kullanıcısıyım. 6plus alacağım ama asıl akıl karışıklığını burada yaşıyorum.
birçok yorum okudum, çevreme sordum ama ya pişman olursam sorunsalı var.

bildiğiniz gibi 6+ 32gb yok. ya 16gb ya da 64 gb alacağım.
300 tl fark için 64gb daha mantıklı olsa da turkcellden taahhütümü bozup vodafone geçerek takas kampanyasıyla yine taahhütle alacağım. ve vodafone sadece 16gb için bu kampanyayı yapmış.
elimdeki telefonda haber,alışveriş,oyun,sosyal ağ gibi toplam 68 uygulamam yüklü, ilave olarak 1000 civarı fotoğraf. Ve toplam kapladıkları alan 10 gb :rolleyes:
5 gb telefon tutuyor zaten. yani hala 17 gb boş alanım var :)
16gb aldığımda 5gb ios yese. bende bu kadar kullanmadığım uygulama yüklemesem,fotoğraflarımı daha sık yedekleyip silsem 11 gb yeter gibi diyorum:unsure:

Evet almışken 64gb alınır ama bu noktada 64gb almam mantıksız kalıyor değil mi?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
64gb al rahat et yer sıkıntısı yaşamazsın.

Buse.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gönlüm 64gb'tan yana :) ama kampanyada sadece 16gb var. yanı dolasıp neresı ucuz,bankadan taksıtlendırme,elındekı telefonu satma gibi uzun uğraşlara gireceğim. kolaya kaçsam pişman olur muyum düşüncesi birazda

cemcapar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buse,

Gelişen teknoloji ve yeni uygulamalar ile Apple her güncelleme boyutunu giderek yükseltiyor. Ayrıca her yeni gelen sürümünde boyutlarını düşündüğün zaman en düşük 64 GB iphone 6 Plus alman çok mantıklı.

Zaten Apple'ın neden böyle bir uygulamaya gittiğini anlamak çok zor. Ortalama 4.3 GB sistem yazılı mevcut olan 16 GB bir telefondan artan 11 GB'lık boş alan kime nasıl yeticek hiç düşünmüyor.

Aslında düşünmüyorda değil, Cloud sisteminin satması gerekiyor, biraz satış pazarlama stratejisi sanırım. Ama sen yinede 64 GB'dan şaşma.

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bence bu saatten sonra 16 gb yetmez, hele ki amiral gemisi olan cihazlar için. Artık videolar neredeyse birkaç dakikada gb boyutlara ulaşıyor, meselâ bir haftalık bir geziye gittiniz, mecbur resim ve video çekeceksiniz ve sıkıntı yaşarsınız.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Suan alma da fiyatı bir kaç aya eski seviyelere iner.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
GB konusunda kararsız kalıp konu açan bir çok kişi var. Böyle bir soru sormak zaten bana göre yanlış, ben kullanırım 10gb, Ahmet kullanır 50GB, Mehmet kullanır 150gb.

Kullanımına en uygun olan neyse onu almalısınız bu kadar basit. Yok ben illa sorup fikir almak istiyorum diyorsanız, sizler için açmış olduğumuz iphone kullanıcı yada iphone 6 kullanıcı kulübünü kullanabilirsiniz, bu tarz ufak tefek sorular için konu açmamaya özen gösterelim lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...