5S Hakkındaki Düşünceleriniz Neler?

vbb_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hakkı abi 5s hakkında düşünceleri bir video şeklinde anlatır mısın ?

Sametdnmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Stabilite diyordu en son ama androidte çok yol aldı artık iosu yakında sollar. İphone demek prizlere mahkum yaşamak demek. :)))

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Stabilite diyordu en son ama androidte çok yol aldı artık iosu yakında sollar. İphone demek prizlere mahkum yaşamak demek. :)))

Alakası yok, apple tasarımdan ötürü batarya gücünü az tutuyor olabilir ama o batarya ile 1 gün rahat çıkartılabiliyor yeterki ios u kulanmayı bil, android e gelince androidin durumu çok mu farklı :D

vbb_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Dostum gerçek dünya dön lütfen!!!

Seni hayalci seni seni.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Teknoloji anlayan insanlarla konuşmak veya ona cevap yazmak güzel bir şey anlatamam.Bir galatasaraylı olsa bile.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Android bana göre de çöp hele ki uygulama magazasi abi cok dandik ve güvensiz,

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Özellileri hoş ama sistemini sevmiyorum mesela ekrana bir widget bile ekleyemiyorsun mesela ben namaz vakitlerini koydum ana ekrana çok güzel oluyor bu anlamda büyük eksiklik kamerası özellikle çok iyi birçok telefonla çekilmiş akşam videoları var youtubede 5s gibisi yok açıkçası gündüz benim g2 bile güzel çekiyor o yüzden gündüz belirleyici değil.Kullanan herkes ses konusunda da memnun ancak ben vatanda ilk defa 5s i görünce direk soğudum cihazdan çünkü tasarımı berbat ötesi bir firma ancak o kadar kötü bir tasarım yapabilir bence telefonun üstündeki altındaki boşluklar sensörlerin dizilişi uzun ve dar olması çok ama çok itici geldi kumanda gibi duruyor resmen telefon aşırı orantısız.Tasarım için alacak olsam gider htc one m8 alırım yeterki android olsun.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tamam vurmayın Android'i çöp diye birazdan tapanlar gelir savunur ölesiye. :lol:

Son olarak Android asla iOS stabilitesine ulaşamaz, çünkü kararsız bi sistem. Ram manyağı ayrıca 10 GB ram koy onuda yer. :lol: