5s dokunmatik ara sıra işlemiyor

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
telefonu ilk açdığınızda sıkıntı yok ne oluyorsa bi kaç saniye sonra oluyor dokunmatik kendini ara sıra basıyor bazen de ben basmama rağmen işlemiyor bazen dediğim telefonu kapayıncaya kadar :) bu sadece telefonu resetlemek ile olmuyor telefonu normal kapatıp bir kaç saniye daha bekleyince gene çalışıyor sonra bir kaç saniye sonra kendisi bazen kendi kendine basıp benim basmama da engel oluyor heralde bu olaylar ıslak havlu ile telefonu silmeye çalışırken çok fazla olmayan bir su ön kameranın altındaki ızgaraya doğru giriş yaptı heralde su halen orada ve su içerde panele kendi kendine basıyor birde ekranda yukarıdan aşağı inen mor çizgiler var çok belirgin değil hatta hiç değil ara sıra çıkıyor bu çizgiler zaten ... bazen de telefon açılırken siyah apple logosunda çok belirgin oluyor lcd panele su kaçtı heralde

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
telefonu ilk açdığınızda sıkıntı yok ne oluyorsa bi kaç saniye sonra oluyor dokunmatik kendini ara sıra basıyor bazen de ben basmama rağmen işlemiyor bazen dediğim telefonu kapayıncaya kadar :) bu sadece telefonu resetlemek ile olmuyor telefonu normal kapatıp bir kaç saniye daha bekleyince gene çalışıyor sonra bir kaç saniye sonra kendisi bazen kendi kendine basıp benim basmama da engel oluyor heralde bu olaylar ıslak havlu ile telefonu silmeye çalışırken çok fazla olmayan bir su ön kameranın altındaki ızgaraya doğru giriş yaptı heralde su halen orada ve su içerde panele kendi kendine basıyor heralde birde ekranda yukarıdan aşağı inen mor çizgiler var çok belirgin değil hatta hiç değil ara sıra çıkıyor bu çizgiler zaten ... bazen de telefon açılırken siyah apple logosunda çok belirgin oluyor lcd panele su kaçtı heralde
Bir servise götürmelisiniz fakat dediğiniz gibi bir sıvı teması varsa serviste çıkacak masraf telefonun kendi fiyatını geçebilir. Eğer imkanınız varsa başka bir telefon alabilirsiniz.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
telefonu ilk açdığınızda sıkıntı yok ne oluyorsa bi kaç saniye sonra oluyor dokunmatik kendini ara sıra basıyor bazen de ben basmama rağmen işlemiyor bazen dediğim telefonu kapayıncaya kadar :) bu sadece telefonu resetlemek ile olmuyor telefonu normal kapatıp bir kaç saniye daha bekleyince gene çalışıyor sonra bir kaç saniye sonra kendisi bazen kendi kendine basıp benim basmama da engel oluyor heralde bu olaylar ıslak havlu ile telefonu silmeye çalışırken çok fazla olmayan bir su ön kameranın altındaki ızgaraya doğru giriş yaptı heralde su halen orada ve su içerde panele kendi kendine basıyor birde ekranda yukarıdan aşağı inen mor çizgiler var çok belirgin değil hatta hiç değil ara sıra çıkıyor bu çizgiler zaten ... bazen de telefon açılırken siyah apple logosunda çok belirgin oluyor lcd panele su kaçtı heralde
Pirince yatırın bir kaç gün. Düzelme ihtimali va. Benim eski SE telefonuma da olmuştu dedikleriniz. 3 gün pirinçte bekletince düzeldi kısmen.

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
Pirince yatırın bir kaç gün. Düzelme ihtimali va. Benim eski SE telefonuma da olmuştu dedikleriniz. 3 gün pirinçte bekletince düzeldi kısmen.
aileme çaktırmadan 3 gün prinçde telefon tutma challenge :D neyse bir deniyecez
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bide günde 1 2 kere olmuş mu la diye kontrol etsek olur mu ?

Son düzenleme:

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bide günde 1 2 kere olmuş mu la diye kontrol etsek olur mu ?
sağ olun hocam telefonum artık hiç açılmıyor :D

Reaksiyon puanı
13
5s kullanıyorum çok memnunum, gayet hızlı, benim arka kamerada sıkıntı var 2 tane nokta şeklinde kamerayı temizledim ama geçmedi her fotomda var o iki nokta. sizin başka şikayetiniz var mı 5s den

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
5s kullanıyorum çok memnunum, gayet hızlı, benim arka kamerada sıkıntı var 2 tane nokta şeklinde kamerayı temizledim ama geçmedi her fotomda var o iki nokta. sizin başka şikayetiniz var mı 5s den
pili çok hızlı bitiyordu orjinal bataryada aldım ancak pek bir fayda etmedi o dönemlere göre öyleydi falan diyebilirsin ama inan bana çakma bataryalı s3 mininin bataryası daha uzun süre gidiyor 5s de akım sorunu vardı sanırsam da siz niye soruyorsunuz