5800 mesajda yazarken donma sorunu

safir_mye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkdaşlar 5800 telefonumda mesaj yazarken donma sorunu cıktı ortaya telefona hard format attım yazılım güncellemesi yaptım ama nafile ekranda 3 e basıyorum 9 a basıyo yada silme tusuna basıyorum takılı kalıyor donuyor v.s ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dokunmatiğinde sorun olabilir sadece mesajdamı yapıyor bunu ?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
slm arkdaşlar 5800 telefonumda mesaj yazarken donma sorunu cıktı ortaya telefona hard format attım yazılım güncellemesi yaptım ama nafile ekranda 3 e basıyorum 9 a basıyo yada silme tusuna basıyorum takılı kalıyor donuyor v.s ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
sadece mesaj işleminde mi yağıyor bu donma ve yazım hatalarını?
normal numara çevirirkende bu durum mevcut mu?
cihazın dokunmatiginin vadesi dolmuş olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
v60 mı yazılımın sürümü? değilse güncelle.. cfw de yükleyebilirsin.. sunrise kullanıyorum ben

safir_mye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sadece mesajda değil geneldede yapıo dokunmadtiğini 5-6 ay önce orjinalde değiştirdim normalde güzel çalışıo biraz kullandıktan sonra donmaya başlıyo mesaj yazarken başlarda sıkıntı olmuyo ama 2.satıra geçince fln donmaya başlıyo 3e basıyorum 9 a basıyo kasıyo gibi yani

yani benim kannatim az cok anlarım yazılımsal bişe ama çözemedim gitti dokunmatiğinde olsa öyle olmaz kasma var makinada

telefoncuya verdim bakayım dedi yanlız formattan sonra yazılım güncel uyarısı veriyo hangi programı kullanayımda sıfırlayayım sizce varmı öle bi program

safir_mye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SDN Okuru saol arkadaşım telefon telefoncuya verdim bakacak bi yarın alacam düzelmemişse onu kurarım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Donanımsal bi sorun olma olasılığı yüksek. Bi teknik servise göster derim

safir_mye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefoncuya güvenmedim aldım makinayı arkadaşım bu sunrise ne işe yarar nereden indirebilirim bi yardımcı olsan sana zahmet

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aga bu sorun bndede var ya sadece mesajda donuyo hatta haflrı sonradan yazıyo