5800 hafıza dolu sorunu

goktas19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum olay tamamen RAM ile alakali Ram Blow kullanabilirsin sistem arkasi calisan uygulamalari kapatir JBakTaskMan kullanirsanda RAM den tasarruf edersin

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
<<
SANIRIM CÖZÜM BULUNDU !!!

sanırım dedim cünkü deneme şansım olmadı ama görünen o ki bu bir cözüm!!

ama öncelikle Nokianın rezilliğinden biraz bahsetmek isterim.

arkadaşalr Nokia nın yeterince sorunu varken birde bu sorun karşımıza cıktı, nedne hala bizim bu millet en iyi nokia diyerek bu markaya hucum eder anlamış değilim!

bende yıllar önce kullnıyordum ama sony ericsson a gectim ve teknolojinin keyfini cıkarmaya başladım..

Nokia teknolojiye ayak uyduramıyor, gelişen teknolojide hep hata veren nokia neden hala bu kadar ilgi görüyor.
Nokianın kusurları saymaklan bitmez ama başlıca büyük sorunlar , şebeke, pil ömrü, java sistem yetersizliği, hafıza dolmasından dolayı kasma sorunlar yani hafıza sorunları buna bağlı olarak burada bahsetilen sorunda aynı nerdeyse..

şimdi buradaki olayda telefon rom ile alakalı lduğunu düşüüyorum ve bir sayfada bulduğum cözümle ilgili acıklama yapmak istiyorum.

bir alıntı ile cözümü acıklıyorum !!!

SORUN ÇÖZÜMÜ!!!

çözüm:
oxycube.exe programı internetten indirin
ve
telefonunuzu pc ye kablo ile baglayıp bu programa tanıttırın.
bu program pc suite vb diğer programlarda ulşamadıgınız
"Local Disk /C" ye ulaşmanızı
ve
içindeki gizili dosyları görmenizi sağlıyor.
orda hidden files yazan klasörün içinde
Mediaplayer alt klasörü buluncak.
onun içine; mpl_fm.rar
mpl_fm.rar googleden indirdiginiz rar klasörünün içindeki mediaplayer klasöründeki dosyaları atın.
mp3 çalrınızda daha önce aldığınız " yeterli hafıza yok " uyarısını almıycaksınız.
hadi geçmiş olsun anlatımım açıklayıcı olmayabilir.bn inglzce bi videodan cözdüm.
videoya " yotube da not enough memory problem in nokia 7210 supernova "
yazarak..

burada bahsetlen dosyalar internetde mevcut, exe uygulaması 4shared sitesinde ve bir kac sayfada var, lik vermedim zaten bulmanız kolay. gerekli telefon dosyasını internetde bulabilirsiniz ama zaten anlatım videosunu bulursanız altında download linki var!!

asıl sorunlu olan telefon dosyası .rar , uygulamalın içinde bulunduğu dosya, zaten farketerseniz telefonda EQ , RADİO , MEDİA PLAYER de bu sorunlar vardır ve buradaki rar dosyasında bu yugulamaların dosyarı bulunuyor.

aslında olay basit .. telefonda hasar gören dosya ile yenisini değiştirmek.

kardeşimin telefonunda yaşadığım bu durumu cözmek icin bu konuyu araştırdım. zamandan dolayı deneme şansım olmadı ama bu yöntem başarılı olacağına inanıyorum..

Arkadaşalr kıyamadım va linkleri paylaşmak istedim,,

BUYURUN !!

http://www.youtube.com/watch?v=43hxqoS8Hfg anlatım videosu

http://www.mediafire.com/?z11v2hck0b72bom gerekli telefon uygulaması mpl_fm.rar

http://www.4shared.com/zip/vXnQYBG3/OXYCUBE_SET_UP_FULL_141.html gerekli pc uygulaması oxycube.exe
>>

arkadaşlar [MENTION=279819]dj-61[/MENTION] in çözümünü uygulayan var mı ablamda 5800 var o da hep bu sorunla karşılaşıyor telelefon belleiğinde bilmediğimiz programlar var hangisini silmeliyiz muallaktayız daha önce bi program silmişti müzik çalar uygulaması kalkmıştı servise verdik bu sorunun kesin çözümünü biri söyleyebilir mi teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş aynı sorun bendede var internetteki yüklediğimiz oyun v.b şeyler telefonu hafızası dolu diyor oyunların birkaçını sildim 1 mb yer geldi interneten bişey indirince iniyor oyundaki virüs yada bir program dan olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
doğru söylüyorsun bende bi prıgram yükledikten sonra oldu bende programı sildim ve düzeldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
menu ayarlar ugy yonetıcısı den kulanmadıgınz yada ızı kalan uygulamarı sılıyorsunuz problem cozuluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
E72 telefon kulleniyorum yazilim attim hatta kilevyesi bile değişdi güzel oldu hizlandida fakat belirli bir zaman sonra sürekli hafiza dolu diyor bir türlü çözüm bulamdim en son çare yazilim atip deniyeceğim rehber kişi sayisini bilen varmi kaç kişi kaydediyor lütfen yardim