ShiftDelete.Net
Teknolojiye dair her şey!
- Reaksiyon puanı
- 583

Haberin devamını okumak için görsele tıklayabilirsiniz.
Belki madenciler azalırda ekran kartı alırızPazar akşam saatlerinde 58.330 dolarla yeni bir rekora imza atan kripto para birimi Bitcoin, Pazartesi gün içerisinde 52.300 dolar seviyesine geriledi. Son dönemde sık sık rekora imza atan dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, son 24 saatte kaybettiği yüzde 10.3’lük değer ile hafta başının akşam saatlerinde yaşadığı tarihi zirveye göre ciddi oranda kayıp yaşadı. […]
Daha yeni bilgisayar aldım eğer aldığım fiyattan aşağı düşerse isyan ederimBelki madenciler azalırda ekran kartı alırız![]()
Siz hiç ümitlenmeyin yarına Elon Abim bir #btc yazar geri aynı olur ???Pazar akşam saatlerinde 58.330 dolarla yeni bir rekora imza atan kripto para birimi Bitcoin, Pazartesi gün içerisinde 52.300 dolar seviyesine geriledi. Son dönemde sık sık rekora imza atan dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, son 24 saatte kaybettiği yüzde 10.3’lük değer ile hafta başının akşam saatlerinde yaşadığı tarihi zirveye göre ciddi oranda kayıp yaşadı. […]
BTC'nin ilk mucidinin zaten o olduğu söyleniyor. Muhtemelen de o'dur. Bu kadar üstüne düştüğüne göre başka bir ihtimal de olamaz zaten.Siz hiç ümitlenmeyin yarına Elon Abim bir #btc yazar geri aynı olur ???
O kadar çok para bastıki btcye üstüne düşmek zorunda... düşmezse batarBTC'nin ilk mucidinin zaten o olduğu söyleniyor. Muhtemelen de o'dur. Bu kadar üstüne düştüğüne göre başka bir ihtimal de olamaz zaten.
Hangi ekran kartlarını kullanıyorsun ve ne kadar kazanıyorsun ayrıca hangi siteler?Ya aslında bi BTC'ci olarak ekran kartı fiyatlarının böyle olması hoşuma gitmiyoda. BTC ne kadar düşerse düşsün artık kripto geleceğin parası bunu kabullenmemiz lazım. BTC olmaz başka bir paranın miningi olucak. Ekran Kartı fiyatlarının düşeceğini sanmıyorum. Heleki etrafta bu kadar mining manyağı varken![]()
bitcoin'in düşmesi madenciler için pek olumsuz değil çünkü BTC madenciliğinin çoğunu büyük şirketler ASİC cihazlarıyla yapıyor,önemli olan Ethereum madenciliği ve ETH madenciliği hala çok karlı,Madencilerin pek vazgeçeceği yok geçen senelerde bitcoin 20k dolardan 3k dolarlara indi.O zamanlarda madenciler baya azaldı ama şimdi son zamanlarda tekrar türediler yükselişten dolayı.İyi oldu düştüğü mining yapanlar anlamışdır zarar olduğunu
Yok ben mining yapmıyorum sadece alım-satımHangi ekran kartlarını kullanıyorsun ve ne kadar kazanıyorsun ayrıca hangi siteler?
Ulan benim konuyla alakalı olabilir mi? ??Pazar akşam saatlerinde 58.330 dolarla yeni bir rekora imza atan kripto para birimi Bitcoin, Pazartesi gün içerisinde 52.300 dolar seviyesine geriledi. Son dönemde sık sık rekora imza atan dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, son 24 saatte kaybettiği yüzde 10.3’lük değer ile hafta başının akşam saatlerinde yaşadığı tarihi zirveye göre ciddi oranda kayıp yaşadı. […]