575TL Razer Oyuncu Ekipmanı Toplama

PCMuhendisi16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar tavsiyelerinizi beğenmedim.Razer olmasını istiyorum.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,246
Rempeyç al ben kullanıyorum :D

PCMuhendisi16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ürün satın alındı.

WhatsApp Image 2017-09-13 at 21.16.01.jpeg
WhatsApp Image 2017-09-13 at 21.09.57.jpeg

---- Mesajlar birleştirildi ----

Razer Cynosa Chroma sipariş verildi.

Son düzenleme:

mttzn

Doçent
Reaksiyon puanı
459
Bir "RAZER" değil tabii ama bunlarda marka işte... 3 üründe Deathadder Elite'dan çok daha iyidir, bilgilerinize... İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

Ekli dosyalar

• DSC_0152.jpg
    DSC_0152.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 577
  • DSC_0171.jpg
    DSC_0171.jpg
    37.5 KB · Görüntüleme: 562

mttzn

Doçent
Reaksiyon puanı
459
Vaaay Rival 600 hayırlı olsun hocam.
Sağol Görkem :) Yeni göz bebeğim olur kendileri :) Daha iyileri sizlerin olsun ;) İnceleme yazılarını yazmam lazım ama işten kafa kalmıyor bazı günler. CM MM320 firma tarafından geldiği için onu kısa sürede çözümlemem lazım hafta içi konusunu atarım siteye zaten :)

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,246
Sağol Görkem :) Yeni göz bebeğim olur kendileri :) Daha iyileri sizlerin olsun ;) İnceleme yazılarını yazmam lazım ama işten kafa kalmıyor bazı günler. CM MM320 firma tarafından geldiği için onu kısa sürede çözümlemem lazım hafta içi konusunu atarım siteye zaten :)
Size saygı duyuyorum idolümsünüz örtmenim :D

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,591
Amin hocam hepimize nasip etsin :) Bekliyoruz incelemenizi :)

mttzn

Doçent
Reaksiyon puanı
459
Size saygı duyuyorum idolümsünüz örtmenim :D
Estağfurullah yaptığım bişey yok dilim döndüğünce yazıp çiziyorum o kadar :) Bence asıl bu tarz inceleme yapan kişilere saygı duymak lazım; Cooler Master MasterMouse MM530 Review bende dün araştırırken buldum direkt kaydettim sayfayı. Şimdi bu incelemeyse bizim yaptığımız nedir dedirtiyor bana :D İlk defa işlemci chipsetini paylaşan inceleme gördüm gerisini sen düşün :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,591
Estağfurullah yaptığım bişey yok dilim döndüğünce yazıp çiziyorum o kadar :) Bence asıl bu tarz inceleme yapan kişilere saygı duymak lazım; Cooler Master MasterMouse MM530 Review bende dün araştırırken buldum direkt kaydettim sayfayı. Şimdi bu incelemeyse bizim yaptığımız nedir dedirtiyor bana :D İlk defa işlemci chipsetini paylaşan inceleme gördüm gerisini sen düşün :)
Bu adamların sahip oldukları imkanlar ve sponsorluk anlaşmaları sizde olsa sizde yaparsınız hocam :) Bu siteyi biliyorum Twitter da adamlar bayağı etkin. AMD kendi sayfasından bunların incelemesini falan paylaşıyor o derece :D

mttzn

Doçent
Reaksiyon puanı
459
Bu adamların sahip oldukları imkanlar ve sponsorluk anlaşmaları sizde olsa sizde yaparsınız hocam :) Bu siteyi biliyorum Twitter da adamlar bayağı etkin. AMD kendi sayfasından bunların incelemesini falan paylaşıyor o derece :D
MouseTester programını bende kullanıyorum ama tüm verileri okuyamıyorum :D Kısacası çok etkilendim formattan. Mouse incelemesi böyleyse işlemci, ekran kartı incelemesine bakmayayım, oturur ağlarız hep birlikte :D

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,591
MouseTester programını bende kullanıyorum ama tüm verileri okuyamıyorum :D Kısacası çok etkilendim formattan. Mouse incelemesi böyleyse işlemci, ekran kartı incelemesine bakmayayım, oturur ağlarız hep birlikte :D
Adamlar bizzat gidip üreten mühendis ekibi ile konuşuyorlardir bence :D