coconeitor51
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 64
Tableti şuan bende kullanıyorum ve ısınma vb. bir problemi yok ve gayette hızlı.İroni yapıyorsun değilmi?
Tableti şuan bende kullanıyorum ve ısınma vb. bir problemi yok ve gayette hızlı.İroni yapıyorsun değilmi?
Kaç yıldır kullanıyorsunTableti şuan bende kullanıyorum ve ısınma vb. bir problemi yok ve gayette hızlı.
Hocam galiba 1 yıldır kullanıyorum. Uzaktan eğitim için aldım.Kaç yıldır kullanıyorsun
Reis Oyun için alacaksan İPAD ekran kalitesi bedava kalem içinse Samsung Tab serisi Bende TAB S6 lite var vallaha şarjı 12 saatten fazla gidiyorKaç yıldır kullanıyorsun
Öneri yaparken konu sahibinin bütçesi önemlidir. O yüzden önerilerinizi ona göre yapmaya özen gösterin. 6 bin bütçeye binlik öneri olmaz.Hocam fazla para harcamaya gerek yok. Linkini vereceğim tablet iyi. Ekran boyut oranı mükemmel. Regal Tab 10.1 Tablet
Tableti bende kullanıyorum. Şuan 1000 tl.![]()
Regal Tab 10.1 Tablet
Regal Tab 10.1 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
O zaman normal androidler max 2 yıldan sonra sapıtmaya başlıyorHocam galiba 1 yıldır kullanıyorum. Uzaktan eğitim için aldım.
Kullanımınıza bağlı.O zaman normal androidler max 2 yıldan sonra sapıtmaya başlıyor
Hocam kötü tablet olabilir size katılıyorum. Zaten Regal den ne bekleyeceksin? Ama şimdilik benim işimi iyi görüyor. Ekran boyut oranı çok iyi.O zaman normal androidler max 2 yıldan sonra sapıtmaya başlıyor
apple alısık olmadıgından android istiyordur belkiO fiyata Android alacağına iPad Air 4 al.
O zaman bunu belirtebilir, değil mi? Belirtseydi önermezdim zaten. Android istemiş ama daha iyi bir seçenek sundum. Tabii alıp almamak ona kalmış.apple alısık olmadıgından android istiyordur belki