ertugrul1903
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 33
arkadaşlar 5700tlye kadar android tablet önerir misiniz
Yok knk kalemi alman lazım yanında beleş vermiyorlarpardon zaten kalemide varmış güzel bir ürün
kutu içeriğinde yazıyor birde ben s6 lite aldım hepsiburadadan gönderdiler ama satıcı farklı olabilir o yüzden sorgulamak lazım iletişime geçerekYok knk kalemi alman lazım yanında beleş vermiyorlar
Matepad proda iyi ama s7 geçer onu benim tavsiyem s 7 alınipad air 4 de pubg kasma ve ölü piksel oluyormuş duydumda ondan air 4 ü düşünmedim
matepad pro nasıl
A14 Bionic ile dünyanın en güçlü işlemcilerinden birine sahip ama Pubg'de kasma yaşıyor, öyle mi? Sizi kandırmışlar, haberiniz olsun. Ölü piksel şikayetini de hiçbir yerde görmedim. Gidip Matepad Pro alıp kendinizi rezil etmeyin.ipad air 4 de pubg kasma ve ölü piksel oluyormuş duydumda ondan air 4 ü düşünmedim
matepad pro nasıl
Böyle eline kamera alanın video çektiği kişilerden izleyeceğinize SDN'in YouTube kanalına girip izleyebilirsiniz. SDN kanalında Air 4 hakkında birçok video bulunmakta.size videosunu atayım iopad air 4 araştırdığımda bu video çıktı
tamam saolBöyle eline kamera alanın video çektiği kişilerden izleyeceğinize SDN'in YouTube kanalına girip izleyebilirsiniz. SDN kanalında Air 4 hakkında birçok video bulunmakta.
Onlar donanımsal yani herkes de görülmeyen nadir karşılaşılan sorunlar. Yazılımsal olmadıkça "Bu cihazda bu sorun varmış ondan uzak durmak istiyorum" denilmesini yanlış buluyorum. Dediğim gibi iPadOS sizin kullanımınıza engel değilse kesinlikle iPad Air 4 daha mantıklı olur.ipad air 4 de pubg kasma ve ölü piksel oluyormuş duydumda ondan air 4 ü düşünmedim
matepad pro nasıl
yok zaten apple severimOnlar donanımsal yani herkes de görülmeyen nadir karşılaşılan sorunlar. Yazılımsal olmadıkça "Bu cihazda bu sorun varmış ondan uzak durmak istiyorum" denilmesini yanlış buluyorum. Dediğim gibi iPadOS sizin kullanımınıza engel değilse kesinlikle iPad Air 4 daha mantıklı olur.
O zaman iPad Air 4 alın derim.yok zaten apple severim
Güldüm.ipad air 4 de pubg kasma ve ölü piksel oluyormuş duydumda ondan air 4 ü düşünmedim
matepad pro nasıl
sdn youtube kanalı oldukça fazla sponsorlu içerik yapıyor. Ben şahsen pek güvenmiyorum. Teknoseyir nisbeten daha düzgün ancak lp apple ile kavgalı : )Böyle eline kamera alanın video çektiği kişilerden izleyeceğinize SDN'in YouTube kanalına girip izleyebilirsiniz. SDN kanalında Air 4 hakkında birçok video bulunmakta.
Herhangi bir YouTube kanalından da izleyebilir. SDN olması şart değil. SDN Forum'da olduğumuzdan SDN örneği verdim.sdn youtube kanalı oldukça fazla sponsorlu içerik yapıyor. Ben şahsen pek güvenmiyorum. Teknoseyir nisbeten daha düzgün ancak lp apple ile kavgalı : )
İroni yapıyorsun değilmi?Hocam fazla para harcamaya gerek yok. Linkini vereceğim tablet iyi. Ekran boyut oranı mükemmel. Regal Tab 10.1 Tablet
Tableti bende kullanıyorum. Şuan 1000 tl.![]()
Regal Tab 10.1 Tablet
Regal Tab 10.1 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com