FerhatKkhrmn
Öğrenci
Arkadaşlar maximum 5500 tl bütcem var kendim gidip almak istiyorum internetten almak istemiyorum bu kriterlerde 5500 tl ye nasıl bir pc toplayabilirim şimdiden herkese teşekkür ederim
Adam masaütsü konu açmış bi de gidip almak istiyroum diyorBütçeni 500 t daha artırabilirsen hazır bu bilgisayarda indirimdeyken bunu alabilirsin
https://www.hepsiburada.com/acer-as...bilir-bilgisayar-nx-hzrey-007-p-HBV000011SM2G
500 değilde 300 artırırsan da bu gayet güzel bir tercih olur
Umarım yardımcı oluşumdur, umarım aradığını bulursun
Adam masaütsü konu açmış bi de gidip almak istiyroum diyor
itopyanın istanbulda bayisi var gidip alabilir.Adam masaütsü konu açmış bi de gidip almak istiyroum diyor
evet itopya bayisine biraz yakınım oraya gidicem tavsiyeleriniz için sağolunitopyanın istanbulda bayisi var gidip alabilir.
ince hesabın mağzası var mı İstanbul dabunları öneririm
Ventus Gold I R5 3500 GTX 1660 Super 6GB DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
PCH F Class 1.1 [PC Hocası] | R5 3500 RX 5500 XT 8G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com
İletişim ve Künye - incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
1660 daha iyi bir ekran kartı
RX 5500 XT vs. GTX 1660 Super - YouTube
o yüzden
Ventus Gold I R5 3500 GTX 1660 Super 6GB DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
ram ini 16 yapıp satın alabilirsiniz ama bunun ssd si 250 gb siz daha sonra bir ssd veya hdd takarsınız.
Google da var gibi gözüküyor fakat mağazadan satış yapılmıyor sanırım. Ofis galibaince hesabın mağzası var mı İstanbul da
Donanım Arşivi yeni PC topladı itopya dan onu almanı öneririm 4800 TL, YouTube kanalından ulaşabilirsin.Arkadaşlar maximum 5500 tl bütcem var kendim gidip almak istiyorum internetten almak istemiyorum bu kriterlerde 5500 tl ye nasıl bir pc toplayabilirim şimdiden herkese teşekkür ederim
Arkadaşlar maximum 5500 tl bütcem var kendim gidip almak istiyorum internetten almak istemiyorum bu kriterlerde 5500 tl ye nasıl bir pc toplayabilirim şimdiden herkese teşekkür ederim