5200TL sistem önerisi

nardona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar herkese. Aslında aklımda olan bir sistem bu fakat daha iyi bi öneririniz varsa yazabilirsiniz.
-Bütçe : 5200TL
-Monitör dahil değil
-Tek siteden olursa daha iyi olur.

BHA

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Ben sıfırdan toplama makinalarına karşı değilim ama bazı zamanlar gerçekten aralarında bağ olmayan pparçaları öneriyorlar ve gülünç durumdan başka bir şey değil. Genellikle ya gerçekten iyi bilen birine giderim yada hazır sistem alırım. Ayrıca Teknosa, Vatan, Media Markt gibi büyük firmalara gidip sistem toplama yaptırabilirsin. Gideceğin o yerlerde bütçeni biraz yüksek tut sen internetten alacağın için daha uyguna toplayacaksın.

nardona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben sıfırdan toplama makinalarına karşı değilim ama bazı zamanlar gerçekten aralarında bağ olmayan pparçaları öneriyorlar ve gülünç durumdan başka bir şey değil. Genellikle ya gerçekten iyi bilen birine giderim yada hazır sistem alırım. Ayrıca Teknosa, Vatan, Media Markt gibi büyük firmalara gidip sistem toplama yaptırabilirsin. Gideceğin o yerlerde bütçeni biraz yüksek tut sen internetten alacağın için daha uyguna toplayacaksın.

Yaşadığım şehirde o büyük firmalardan olmadığı için :( mecbur internet üzerinden almam lazım,dediğin olay mantıklı ama yinede benim bilgimden daha fazla bilgisi olan birileri olacağı için onlarında fikrini almak istiyorum .

rtakak

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Bütçeyi aşıyorsa işlemciyi 2600 yapabilirsin.
Screenshot_20181202-164735_Chrome.jpg

---- Mesajlar birleştirildi ----

Aynı kasanın siyah rengi de var, zevkine kalmış.

Son düzenleme:

rtakak

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
RX580 ile RX590 arasında fark var.
DX12'de RX 590 GTX 1070 ayarında.
Ayrıca RX 590 alanlara AMD TR'nin oyun hediye kampanyası vardı bir süre önce. Hala olabilir.

Son düzenleyen moderatör: