520 TL ye Kadar Android Telefon Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tango
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tango

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar meraba benim 520 Tl bütcem var android li telefon almak istiyorum internet tarayıcısında flash player olsun istiyorum ve oyunlarda sıkıntı çıkarmasın istıyorum.İşlemciside iyi olsun istiyorum. Yardımcı olurmusunuz Benim İçin hangi telefon uygun olur.

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
malesef bu istediklerinizin hepsi bi arada olmuyo bahsettiğinz bütçe ile ikinci el bile alınmaz tabiki işlemcisi 800 mhz nin üstünde olanlardan bahsediorum eğer marketteki her uygulamyı hakkıyla çalıştırsın istiyosanız işlemci 1ghz den aşağı olmamalı.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Huawei ideos x5 tavsiyemdir

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
huawei ideos x5 ve lg optimus one tavsiye edebileceğim smartphone modelleri olacaktır. ikisi de tasarımı şık ve fiyatının hakkını veren cihazlar. fakat uygun fiyatı olsun bütün isteklerimi de yerine getirsin dersen fiyatı biraz daha arttırıp xperia neo ve optimus black gibi modellere yönelmeni tavsiye ederim. arada fiyat farkı var fakat en iyi smartphone'a sahip olmak istiyorsan bütçeyi biraz daha arttırmalısın. yok arttıramazsan ilk söylediklerime bakabilirsin.

Tango

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Yorumlarınız için teşekkür ederim Huawei İdeos X5 alacağım para ekleyip 800Mhz işlemci beni idare eder büyük ihtimal flash playerde var peki sorum olucak bu telefonun android 2.3 güncellemesi varmı çıktımı

MaRZoCHi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Evet Ideos X5 hakkında yapılan yorumlar güzel.Android 2.3 güncellemesi çıkacak

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar Yorumlarınız için teşekkür ederim Huawei İdeos X5 alacağım para ekleyip 800Mhz işlemci beni idare eder büyük ihtimal flash playerde var peki sorum olucak bu telefonun android 2.3 güncellemesi varmı çıktımı

hadi bakalım hayırlısı olsun..

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
lg optimus me olabilir mesela android froyo işletim sistemine sahip ya da optimus one...ikisini de tavsiye ederim

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Galaxy ace alabilrsin 830 mhz işlemcisi var. 290 mb rami var telefon arkadaşımda var. Temle Run gibi bazı oyunları desteklemiyo ama güzel bir telefon özellikle dış görünüsü ı phone a cok benziyo.

assasins123456

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ace sakın alma oyun oynayacaksan rami düşük olduğundan oyun oynanmıyo bence ZTE Blade S al.