CjR
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 90
Acil kaliteli 500w PSU olan bir kasa tavsiyesi verin
Evet kullanıyorum. Ama bu güç kaynağı 389 TL etmez, 300 TL'ye almıştım.High Power Eco Bir 500W'ı önerebilirim:
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
@Emir Aydın'ın kullandığını hatırlıyorum.
FSP 500W da olur:
FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC AKTİF POWER SUPPLY Fiyatları ve Özellikleri
600tl ama belki 650 e çıkabilirEvet kullanıyorum. Ama bu güç kaynağı 389 TL etmez, 300 TL'ye almıştım.
FSP almak daha mantıklı olur.
Kasa tavsiye edebilirim ancak bütçenin ne kadar olduğunu bilmem gerekiyor.
Kasa ve güç kaynağı için toplam bütçe mi bu ? Yoksa sadece kasa için mi ?600tl ama belki 650 e çıkabilir
İkisi birlikte 650 yada 700 lira olması gerek en fazlaKasa ve güç kaynağı için toplam bütçe mi bu ? Yoksa sadece kasa için mi ?
TeşekkürlerTam olarak 699,98 TL, 700 değil
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Rica ederim.Teşekkürler
Anakart kasaya uymadığı için başka bir kasa buldumRica ederim.
Benim attığım karta bir anakartın uymaması çok düşük bir ihtimal. Hangi anakartı alıyorsun ?Anakart kasaya uymadığı için başka bir kasa buldum
![]()
Aerocool Corporate CS-1102 500W AE-CS1102-500 PC Kasası Fiyatları
Aerocool Corporate CS-1102 500W AE-CS1102-500 PC Kasası Fiyatları en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com’da. Aradığınız Aerocool Corporate CS-1102 500W AE-CS1102-500 PC Kasası modellerini karşılaştır ve yorumlarını inceleyerek keşfedin.www.cimri.com
Bu olurmu psuda var
Benim attığım karta bir anakartın uymaması çok düşük bir ihtimal. Hangi anakartı alıyorsun ?
Anakartın, kasa ile uyumlu, merak etme.