5000TL Sistem Önerisi Verebilir Misiniz ?

Reaksiyon puanı
7
Selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle forumdaki herkese hayırlı ramazanlar.Uzun zamandır Toshiba Satellite A660 ile oyun oynamaktayım daha doğrusu oynamaya çalışmaktayım.Tabi ki bir oyuncu bilgisayarı değil bunun ben de farkındayım lakin durum olmayınca pek te bir şey gelmiyor insanın elinden.Bu durumdan sıkıldığım için elimde bir miktar para var üst limit 5 bin lira bir masaüstü oyuncu bilgisayarı toplamak istiyorum.Siz güzel insanlarla biraz bilgi alişverişi yapmak işime yarayacaktır diye bu konu başlığını açıyorum ekipmanlarım var sadece sistemim hazır değil. 5.000 tl ye o fiyat aralığındaki en iyi performans alacağım uzun vadeli bir sistem toplamak amacım yayın da açmayı düşünüyorum çok ta kaliteli olmasa da kendi çapımda bir şeyler yapmak istiyorum cevaplarınızı bekliyorum :)

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Laptop olarak benim de bir Satellite A660'ım var, duymamış olayım. GTA 5 oynuyorum 40FPS ile, daha ne? :D. Masaüstünü bazen kullanamıyorum, imdadıma yetişiyor :P
A660 ile oyun oynamaktayım daha doğrusu oynamaya çalışmaktayım.Tabi ki bir oyuncu bilgisayarı değil

5000TL'ye sistem toplamak 10. Nesil İnteller gelirken biraz saçma olur. Hem dolar da çok yüksek.

Reaksiyon puanı
7
Laptop olarak benim de bir Satellite A660'ım var, duymamış olayım. GTA 5 oynuyorum 40FPS ile, daha ne? :D. Masaüstünü bazen kullanamıyorum, imdadıma yetişiyor :p

5000TL'ye sistem toplamak 10. Nesil İnteller gelirken biraz saçma olur. Hem dolar da çok yüksek.
işlemci olarak zaten amd kullanmayı düşünüyorum ama bu aralar cidden ihtiyacım var böyle bir konu başlığını o yüzden açtım :) ve laptobumun ısınma sorunu var ondan verimli bir performans alamıyorum

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
işlemci olarak zaten amd kullanmayı düşünüyorum ama bu aralar cidden ihtiyacım var böyle bir konu başlığını o yüzden açtım :) ve laptobumun ısınma sorunu var ondan verimli bir performans alamıyorum
Ben mevcut İ3 330M'i çıkarıp 10W daha fazla güç çeken i7 740Q takmama rağmen soğutmada sıkıntı yaşamıyorum. Macunları vs. iyi durumda mı soğutmanın? Tozunu alıyor musunuz?

Reaksiyon puanı
7
Ben mevcut İ3 330M'i çıkarıp 10W daha fazla güç çeken i7 740Q takmama rağmen soğutmada sıkıntı yaşamıyorum. Macunları vs. iyi durumda mı soğutmanın? Tozunu alıyor musunuz?
evet tüm işlemleri yapıldı lakin tanıdığım bir kişi ekran kartının yetersiz olduğunu söyledi.Küçümsemek gibi olmasın küçüklüğümüzün oyunlarından cs 1.6 bile fps drobu yiyor :D

hobbSSaldım

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Vatan bilgisayardan hazır oemlere bak. Ama sakın i3 lere değil. 5k ya ortalama sistemler var. Ama klavyesidir mouseudur kulaklığıdır monitörüdür ıvırı zıvırı yine 7 k yı bulabilir.

Reaksiyon puanı
7
Vatan bilgisayardan hazır oemlere bak. Ama sakın i3 lere değil. 5k ya ortalama sistemler var. Ama klavyesidir mouseudur kulaklığıdır monitörüdür ıvırı zıvırı yine 7 k yı bulabilir.
vatan gereksiz pahalı geldi ve uyumsuzluk sorunu çok varmış kimse tavsiye etmiyor