EmreDursun1
Öğrenci
Başlıkta dediğim gibi monitör içerisinde toplaya bilirmiyiz ? Dengesiz olabilirmi sürekli oyun oynayacağım arada video vs çekebilirim . Kafamda bir sistem var ama monitöre para kalmıyor
teşekkür ederim
Soğutucuyu unutmuşsunEkli dosyayı görüntüle 9009
Ekli dosyayı görüntüle 9010
Ramler:
Kingston DDR4 16GB(2x8GB) HyperX Fury Black 2666MHz DDR4 Ram (HX426C15FBK2/16)
Sinerji.gen.tr üzerinden toplandı sistem. Ramler sinerjide pahalı o yüzden ayrı olarak başka bir siteden seçtim. İkiside güvenilir siteler
Soğutucuyu unutmuşsun
Soğutucu istememiş ne demek? i7 6700k koyuyorsan soğutucu koymak zorunlu. K ibareli işlemcilerden soğutucu çıkmıyor ayrı almak gerek.Soğutucu istememiş ? Ama istiyorsa coolermaster 212 evo işlemci soğutucu alabilir 1151 uyumlu
Soğutucu istememiş ne demek? i7 6700k koyuyorsan soğutucu koymak zorunlu. K ibareli işlemcilerden soğutucu çıkmıyor ayrı almak gerek.
Pardon sen kusura bakma. Azarlar gibi olmuşTamam hocam yazdım bir kenara. Kusura bakmayın
PSU yu VS650 ile değiştir bence.Arkadaşlar son şekli böyle olduyardım edenlere teşekkür ederim kasayida nzxt s340 olarak alacagim . Tekrardan saolun.
![]()
![]()
Biraz ses geliyor evet. Ama çok kaliteli bir PSU.Bazı arkadaşlar çok ses geliyor diyorlar bundan önce aklımda o vardı