@Görkem Sayeba icin herşey dahil monitör klavye mouse kulaklık webcam hoparlör sistem onerebilirmisiniz (sistem tek bir siteden olsa iyi olur ayrı ayrı parca yazmayın)![]()
@met 35
@EFI Shelleba icin herşey dahil monitör klavye mouse kulaklık webcam hoparlör sistem onerebilirmisiniz (sistem tek bir siteden olsa iyi olur ayrı ayrı parca yazmayın)![]()
Evet olurBirşey sormak istiyorum. Forumda birşeyler bozuk mu? Kimse kimsenin etiketini görmüyor mu? Bende birkaç gün önce bir konu açmış etiketlemeştim. Ama etiketlediğim kişiler yardımcı olmadı. Sağ olsun kendisi. Konumu gören @morofobik hocam bana yardımcı oldu. ? 5000 tlye masaüstü olarak hazır sistem ister misiniz? ?
Bütçem 6k ama ben biraz ekleme yapicamSenin belirli bütçen yok galiba. Her gün bütçen azalıyor
Önce 7K, sonra 6K, şimdi de 5K olmuş
Hemen atıyorum. ??Evet olur
Akşam sizin için toplarımBütçem 6k ama ben biraz ekleme yapicam![]()
Ben sizin topladığınızla karsilastiracagim ondan bu konuyu açtımAkşam sizin için toplarım1 saat falan sürer.
Bu pc çöpTeknobiyotik A2 AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, GT1030 2GB, 8GB DDR4 Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik siz monitöer felan ayarlarsınız özelleştirme var altta
Bunu alıp ekran kartı ve işlemci değişmesi yapabilirsiniz. Ortaya güzel bir sonuç çıkar bence.Ben sizin topladığınızla karsilastiracagim ondan bu konuyu açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu pc çöp
Veya vazgeçtim. Arkadaşın topladığı sistem neyse onu alın. Hiç bulaşmayın. Arkadaş GTX 1650 sistem toplasın size. İyi akşamlar.Ben sizin topladığınızla karsilastiracagim ondan bu konuyu açtım
Bu pc çöp
çöp evet ama o fiyata anca o olur 4000 e toplarıız moitör klavye için para kalmazBen sizin topladığınızla karsilastiracagim ondan bu konuyu açtım
Bu pc çöp
Vallah bir yol buldum stres testi yapıyorum pc açıkken sınır oluyor bıktı artık bende bu sistemleri gösterip aldıracamHocam sonunda babanı ikna ettinmi![]()
Yukarıdaki APU sistemi almanı tavsiye etmemVallah bir yol buldum stres testi yapıyorum pc açıkken sınır oluyor bıktı artık bende bu sistemleri gösterip aldıracam![]()
Önerdiğin PSU çöp, 80+ bile değil
Arkadaş EBA için sistem istemiş, bazı şeyleri abartmaya gerek yok. Oyun için istense ben de bilirim ekran kartlı sistem toplamayıYukarıdaki APU sistemi almanı tavsiye etmem1650 super duruyorken olmaz
Önerdiğin PSU çöp, 80+ bile değilEk olarak, kasa hava almıyor, senden beklemezdim
![]()
Sorun EBA değil, ekran kartı da değil, önerdiğiniz güç kaynağıArkadaş EBA için sistem istemiş, bazı şeyleri abartmaya gerek yok. Oyun için istense ben de bilirim ekran kartlı sistem toplamayı![]()
Ben inanmadım şahsen. Daha önceden sana söz verip almadığı bir şey var mı?Arkadaşlar babamla konuştum 2 sene sonra alacak![]()
Yok çünkü bisey istememiştimBen inanmadım şahsen. Daha önceden sana söz verip almadığı bir şey var mı?
2 seneye kim ölür kim kalır belli mi? Koronavirüs kaptığını ölüme götürüyor. ?Arkadaşlar babamla konuştum 2 sene sonra alacak![]()
Vallah bende öyle düşünüyorumHocam 2 seneye kim ölür kim kalır belli mi? Koronavirüs kaptığını ölüme götürüyor. ?