Jim Moriarty
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Merhabalar.5 bin liraya güncel oyunları oynayabileceğim bir bilgisayar arıyorum. PUBG,FIFA,LoL,CSGO gibi oyunlara ilgiliyim. Forumda baya gezindim benzer konular var fakat hala kafamda oturtamadım. Çok fazla bilgisayar elemanlarını bilmiyorum. Hangi özellik olmazsa olmaz hangi özellik daha düşük olsa da olur merak ediyorum. 8300HQ veya 7300 HQ,Gtx 1050 veya 1050ti ,i7 veya
i5. Hem bu özelliklerin hangilerinin çok önemli olduğunu hem de bu bütçeme alabileceğim en iyi bilgisayarı bulmak istiyorum. Aynı zamanda mühendislik okuyorum. Sadece oyun için almak da istemiyorum. Monster tarzı düşünebilirim fakat daha çok genel anlamda da kullanılabilinen bi tasarımda olmasını tercih ederim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
i5. Hem bu özelliklerin hangilerinin çok önemli olduğunu hem de bu bütçeme alabileceğim en iyi bilgisayarı bulmak istiyorum. Aynı zamanda mühendislik okuyorum. Sadece oyun için almak da istemiyorum. Monster tarzı düşünebilirim fakat daha çok genel anlamda da kullanılabilinen bi tasarımda olmasını tercih ederim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.