5000 ile 6000 lira arası telefon önerisi

Bu konuyu okuyanlar

Cumahocazade

Öğrenci
Katılım
14 Ağustos 2017
Mesajlar
41
Reaksiyon puanı
3
Puanları
8
Yaş
32
Arkadaşlar konu başlığındaki gibi 5000 ve 6000 lira arası telefon önerisi olanlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
 

Tttunahan

Müdavim
Cezalı
Katılım
23 Ağustos 2016
Mesajlar
4,879
Reaksiyon puanı
3,014
Puanları
113
İphone 8 Plus düşünüyorum o nasıl olur acaba. Samsung veya android cihazlar 1 veya 2 yıldan sonra sorun çıkarıyor sanki
Senin dediğin sıkıntı orta segmentte oluyor note 9 çok güçlü bi cihaz her yönüyle,8 plusı note 8 'le kıyaslamak lazım note 9 un rakibi olamaz
 

TheTruthHurts

Müdavim
Katılım
5 Kasım 2018
Mesajlar
4,312
Reaksiyon puanı
3,139
Puanları
113
Burada herkes gibi trene atlayıp “note 9 al” demek yerine başka şeyler öneririm. Bazıları 5000₺’den daha ucuz ama bu daha iyi demek değil mi? :)

Samsung galaxy s9+: Note 9’a benzer ve daha ucuz. Batarya,s-pen gibi kısımlarda eksik ama yinede gayet iyi bir telefon. Kamerası müthiş. İşlemcisi mükemmel olmasa da gayet yeterli,dizaynı gösterişli ama zarif. Ekranı da capcanlı: en iyilerinden..kısaca seni üzmeyen telefonlardan birisidir. Çoğu konuda yetenekli,ama en iyisi de değil.

Oneplus 6/6t: Uzun ömürlü güncelleme alan telefonlardan birisidir. Arayüzü stoğa yakın ve hızlı. 6t’de ekran içi parmak izi sensörü gibi ilginç özellikler barındırıyor. Çok ta iyi performans barındırıyor. Amiral gemisine göre de çok pahalı sayılmaz. Kamerası mükemmel olmasa da gayet yeterlidir. Kısaca fiyatına göre harika bir telefon. Ama mükemmel de değil.

İphone 8+ veya daha iyileri: Hop! iphone dedik diye hemen de...kaldır o pompalıyı. Türkiye’den alacaksan bu öneriyi direk es geç ama yurtdışından getirme olacağın varsa(hele hele Amerika) bu iyi seçenek olabilir. En uzun süre güncelleme alan telefonlardır bunlar. En iyi performansı da bunlar verir. Uzun kullanımda parana değer. Ama ekosisteme çok yaklaşma derim çünkü oradan çıkmak biraz zor. İos ta androide göre kısıtlı.

Xioami mi/mi mix serisi: Gayet iyi telefonlardır ama mükemmel de değiller. Ama fiyatına bakınca çok ta şikayetçi olamazsın...Performansı çok iyi,kameraları mükemmel sayılmaz ama yinede yeterli, mix serisi özgün tasarıma sahipken mi serisi son zamanlar tam tersi. Fiyata göre fazla özelliklere sahip. Cebini çok yakmak istemiyorsan bunlar iyi seçenek olabilir. Mix 3 gibileri ilginç tasarıma sahip. Arayüzü kısmı sana bağlı. Belki de beğenmezsin....

Huawei p20/p20 pro: Kameraları çok iyi ama en iyileri desem yalan olur. Yinede çok iyiler bundan emin olabilirsin. Ha video kısmında rezaletler onu ekleyeyim. Bu telefonlar da gayet çoğu özellikte iyiler ama mükemmel de değiller. İşlemcileri yeterli ama çok iyi sayılmaz. P20 pro’nun kamerası detaylı bir fotoğraf için gayet ideal bir seçim ama yinede s9 gibi telefonların ortalama iyi fotoğraf çekme kabiliyetine sahiptir diyemem. Pro sürümünün bataryası çok çok iyi. Arayüzü de gayet güzel. Ama belki sen beğenmeyebilirsin.

Google pixel 3/xl: Yurtdışından getirme olacağın varsa buna da göz atabilirsin. Kamerası bir numara. Gelişmiş yazılımı sayesinde diğer telefonların kamera donanımlarını rahatça geçiyor. Hem de tek kamerayla. Performansı iyi ama sadece 4gb RAM barındırıyor. Yani birden fazla iş yapacaksan/uygulama tutacaksan sorunlar çıkabilir. Şu an sadece hareketle çalışıyor(iphonelar gibi) ama gelecekte daha fazla seçenek sunacaklar. XL’nin dizaynı rezalet. Hatta en kötüsü diyebilirim ama bazı özgün özelliklerinden dolayı telefon berbat ta sayılmaz. Arayüzü stoğa yakın ve en hızlı güncellemeleri bu telefon alıyor.

Günün sözü: mükemmel değiller.
 
Son düzenleme:
Üst