Soru 5000-7000 arası telefon tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tekno1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tekno1

Asistan
Reaksiyon puanı
9
İstediğim özellikler kamera,hız,batarya ekran
Fazla oyun oynamam.Ön kamerada önemli.
S20 fe ve xiaomi arasında kaldım.
Önerilerinizi bekliyorum

Ali5363

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Benim kendi fikrim ve önerim gözün kapalı S20 FE alabilirsin gerçekten Kamerada da ekranda da hız da da her isteğini karşılayabilecek bir telefon ama İşlemcisi Snapdragon 865 olanı alman lazım çünkü aynı telefonun birde Samsung Exynos 990 işlemcili modeli satılıyor buna gerçekten dikkat et Snapdragon 865 çok daha iyi

wolnir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkinci el düşünürseniz Iphone X ikinci el alınabilir.

Tekno1

Asistan
Reaksiyon puanı
9
S20 fe snapdragon modeli yazılım güncellemesi kaca kadar? En son 12 ye kadar alcak deniyor android sürümü.Sorun olmazmı bu? Uzun süre kullanmak istiyorum

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,332
S20 fe snapdragon modeli yazılım güncellemesi kaca kadar? En son 12 ye kadar alcak deniyor android sürümü.Sorun olmazmı bu? Uzun süre kullanmak istiyorum

Uzun süre kullanmak istiyorsan 2. el iPhone almanı öneririm. XR, XS falan bulabilirsin 7000 TL'ye

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,332
7.000 TL para ile uzun ömürlü güncelleme hiç bir telefonda alamazsın ama böyle bir gerçek de var. Mesela Apple'da daha yeni 6 güncelleme desteğini kaybetti. 8 ya da X serilerinden birini alsan kafadan 3 sene güncelleme desteğin var. Ama Samsung ya da Xiaomi tarafında böyle bir desteği zor bulabilirsin gibime geliyor. Yine de tercih senin tabi. Ama illa ki Samsung FE (Snapdragon) ve Xiaomi arasında kaldıysan bence Samsung'u tercih etmelisin

Ali5363

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
7.000 TL para ile uzun ömürlü güncelleme hiç bir telefonda alamazsın ama böyle bir gerçek de var. Mesela Apple'da daha yeni 6 güncelleme desteğini kaybetti. 8 ya da X serilerinden birini alsan kafadan 3 sene güncelleme desteğin var. Ama Samsung ya da Xiaomi tarafında böyle bir desteği zor bulabilirsin gibime geliyor. Yine de tercih senin tabi. Ama illa ki Samsung FE (Snapdragon) ve Xiaomi arasında kaldıysan bence Samsung'u tercih etmelisin
Abi ne güzel anlatmışsın aynen bende katılıyorum Android tarafında uzun yıllar boyu güncelleme olmuyor malesef ama Samsung'un kendi Samsung One UI arayüz güncellemeleri gelir heralde

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Abi ne güzel anlatmışsın aynen bende katılıyorum Android tarafında uzun yıllar boyu güncelleme olmuyor malesef ama Samsung'un kendi Samsung One UI arayüz güncellemeleri gelir heralde
Android cephesinde yazılım konusunda en iyi firma bence samsung.Mesela benim redmi note 10 a güncellemeler erkenden apar topar geldi,1001 yazılımsal problem yaşadım 1 yılda,yavaş yavaş hallediyorlar mı evet ediyorlar fakat babamda a31 e kıyasla çok yordu beni.A31 e güncellemeler geç geliyor ama sağlam geliyor.Redmide beni uygulamalardan atıyordu android 11 de,12 de düzelttiler fakat kamera ağır çalışıyor gibi ufak tefek sorunlar hala devam ediyor.