S20 fe snapdragon modeli yazılım güncellemesi kaca kadar? En son 12 ye kadar alcak deniyor android sürümü.Sorun olmazmı bu? Uzun süre kullanmak istiyorum
2. Ele sıcak bakmıyorumUzun süre kullanmak istiyorsan 2. el iPhone almanı öneririm. XR, XS falan bulabilirsin 7000 TL'ye
Abi ne güzel anlatmışsın aynen bende katılıyorum Android tarafında uzun yıllar boyu güncelleme olmuyor malesef ama Samsung'un kendi Samsung One UI arayüz güncellemeleri gelir heralde7.000 TL para ile uzun ömürlü güncelleme hiç bir telefonda alamazsın ama böyle bir gerçek de var. Mesela Apple'da daha yeni 6 güncelleme desteğini kaybetti. 8 ya da X serilerinden birini alsan kafadan 3 sene güncelleme desteğin var. Ama Samsung ya da Xiaomi tarafında böyle bir desteği zor bulabilirsin gibime geliyor. Yine de tercih senin tabi. Ama illa ki Samsung FE (Snapdragon) ve Xiaomi arasında kaldıysan bence Samsung'u tercih etmelisin
Android cephesinde yazılım konusunda en iyi firma bence samsung.Mesela benim redmi note 10 a güncellemeler erkenden apar topar geldi,1001 yazılımsal problem yaşadım 1 yılda,yavaş yavaş hallediyorlar mı evet ediyorlar fakat babamda a31 e kıyasla çok yordu beni.A31 e güncellemeler geç geliyor ama sağlam geliyor.Redmide beni uygulamalardan atıyordu android 11 de,12 de düzelttiler fakat kamera ağır çalışıyor gibi ufak tefek sorunlar hala devam ediyor.Abi ne güzel anlatmışsın aynen bende katılıyorum Android tarafında uzun yıllar boyu güncelleme olmuyor malesef ama Samsung'un kendi Samsung One UI arayüz güncellemeleri gelir heralde