??? [ ?.?.? ] °Ⓞ°⊕°Ⓞ°
Asistan
Mesaj otomatik birleştirildi:

500 MB ÇAKMA CS:GO
1587820497 https://forum.shiftdelete.net/konular/500-mb-cakma-cs-go.665120/

Forumda yönetici etiketleme var mı varsa nasıl yapılıyor örneğin direk @The Judge yazmam yeterli mi?Görüyorum ki forum kurallarını okumamakta ısrarcısın!
![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
Ya bir uyarı atın gitsin kayıt olduğu zamandan beridir troll hareketler "." diye konu açma filan tüm konulara bu linki atıyor.Görüyorum ki forum kurallarını okumamakta ısrarcısın!
![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
Forumda yönetici etiketleme var mı varsa nasıl yapılıyor örneğin direk @The Judge yazmam yeterli mi?
İlgileniyoruz.Ya bir uyarı atın gitsin kayıt olduğu zamandan beridir troll hareketler "." diye konu açma filan tüm konulara bu linki atıyor.
Katılıyorum bilerek yapılıyor gibi.Ya bir uyarı atın gitsin kayıt olduğu zamandan beridir troll hareketler "." diye konu açma filan tüm konulara bu linki atıyor.
teşekkür ederim
konu açma o zaman.Valla bilerek değil konu açarken karşıma sadece bu kısım çıkıyor soruyu seçiyorum nesi yanlış BUNUN ! ?Ekli dosyayı görüntüle 95159
Evet videosunu çekip at eğer tarayıcında ya da hesabında bir sıkıntı varsa ve direkt foruma hakkında başlığını seçiyorsa o zaman konu açmazsın biter.Burası geliyor direk vidyosunu mu çekiyim illa
tamam çekivcemEvet videosunu çekip at eğer tarayıcında ya da hesabında bir sıkıntı varsa ve direkt foruma hakkında başlığını seçiyorsa o zaman konu açmazsın biter.
Kimseye hesap sormana gerek yok sakin, başka bir tarayıcıdan dene.Ekli dosyayı görüntüle 95164
Ekli dosyayı görüntüle 95165
noldu he
Ekli dosyayı görüntüle 95164
Ekli dosyayı görüntüle 95165
noldu he
Bu arada yanlışlıkla yeni mesajlar bölüğmünü silmişim sjsjsjs neyse işte dediğim gibi sağ tık incele ile yapmışsın da kimin umrunda konu açman trollsun işte başka forumlarda trolllükten sınırsız ban var yine de iyi dayandın galiba.Ekli dosyayı görüntüle 95166
şimdiki kafa bulma şeklin de sağ tık incele bölümünden bütonu silmek sanırım sana video at dedim.
Bu arada şu trollün yaptığı gibi sağ tık bütonu silerek yaptım yoksa aslında konu aç yeri var bu sizinle kafa bulmak için böyle yapıyor.
Ya da kuralları biliyorsan ve forumu tanırsan her hangi C:S konulu oyunu oyun kategorisi ve popüler oyunlar bölümündeki counter strike forunuma açman gerekir. Bir başka örnekteyse bilgisayar problemi var mesela, donanım sorunları ve çözümleri forumuna konu açacaksın.Ekli dosyayı görüntüle 95161
Anasayfaya gidip defalarca daireler içine aldığım yere tıklayıp ilgili bölümü seçersen doğru bölümde konu açmış olacaksın!