500 Kontor Kazanmak İstermisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar şimdi herkes abonelik falan sanıyordur. Hayır hiçbiryere abone olmadan 500 kontor kazanabilirsiniz.Hemde Turkcell,Avea,Vodafone farketmez.

******* forumuna üye oluyorsunuz. 500 Kontor Yarısması Alanı Var oraya mesajınızı yazıyorsunuz.

Kurallar çok basit:

Örneğin 16,50 de "herkese başarılar" yazdınız.17,00 da mesajınıza cevap gelmezse 5 puan kazanmış olcaksınız. kazandığınız puanları **5**,***10***,**15** diyerek yazıyorsunuz. 5.000 Puanı toplayan kişi yarışı kazanmış olur.

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
RadoN dedi ki:
tam bir kilitlik konu gördüm...
peki ama neden yasa dışı olay falan mı var şuan bende yarışmaktayım eğer kurallara aykırı birşey varsa buyrun kilitleyin kurallara uymadıysam özür dilerim.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
ne yasa dışı olacak ki ?.. ;) başka bir siteye üyelik veya kâr amaçlı üyelik talep etmek yasak diye biliyorum..

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o siteye üye olanlardan benim karım ne ki ben sadece 500 kontor kazanmak isteyenlerin girip bakması için yazdım isteyen olur istemeyen olmaz karar onların

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
RadoN dedi ki:
ne yasa dışı olacak ki ?.. ;) başka bir siteye üyelik veya kâr amaçlı üyelik talep etmek yasak diye biliyorum..

kurallar arasında böyle bir madde göremedim ben.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
polemik yaratmak istemedim.. sadece görüş bildirdim..

tavsiye edilen siteler bölmüne her üye site tavsiye edemiyo.. bunu biliyomuydun..
sanırım 100 mesaj gerekiyo.. buda forum kurallarında yok ama bi kural

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar site tanıtırken "Para kazanmak istermisiniz, kontör kazanmak istermisiniz, sitemiz dizüstü bilgisayar veriyor" gibi konular açmak yasaktır.

Kilit !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...