Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Depolama fazla yapmayacaksan yeterli Tabi bi de,yükleyeceğin oyunlara bağlı. Ama genelde, tek bi 500 lük SSD ,sistem tavsiyelerine girmeye başladı,uygun fiatlarıyla.
Hdd kullanmayacaksınız sanırım. Size SSD 465 GB yer sunacak windows 30gb yer kaplıyor driver ve küçük programlar falan desek 45, 50gb falan yapar size 410gb falan kalır öyle bir sistemde'de düşük oyunlar oynanmaz yakında red read redemption 2 bilgisayara gelicek gta 6 da yolda forza horizon serisini oynamamak ayıp olur yani size ilerde sorun çıkarabilir bir tane M2 SSD alıp 250gb civarı bir şey birde HDD alabilirsiniz yada 850gb gibi bir SSD şart olucak.
Merhaba,
Dostum HDD takmayacaksan yetmez yeter'de üzer seni neden mi? SSD lerin çalışma prensibi bu fazla dolunca hızı baya büşer senin yerinde olsam oyun oynayacaksam eğer 1TB HDD alırdım 256 GB SSD alırdım yeter'de artar eğer imkanın varsa tavsiyem.