500-700 Tl arası telefon

Emir Ayaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben iki adet telefon buldum 1.Lenevo K5 2.Samsung galaxy s4 lenevo 700 samsung 680 size göre hangisi almalıyım yada sizin önerdiğiniz daha farklı bir cihaz

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Kişisel tecrübelerime dayanarak söylüyorum, media markt'tan bir şey almayın. Acayip kazıkçı bir firma. Teşhiri sıfır ürün fiyatına satmaya çalışıyorlar, başka yerde aynı fiyata sıfırını alırsın. Fiyatları diğer mağazalara göre daha pahalı. Başımdan geçen bir olayı anlatayım; Laptop bakmak için Media Markt'a gittim adam bütçemi falan sormadan direk Hp Envy 13 diye bir ultrabook önerdi (3200TL'miydi raf fiyatı, 3300TL'miydi), sadece teşhir kaldığı için 3000TL'ye satacaklarmış, teknosa yada vatanda 3000TL'ye sıfırı var. Neyse, n11'de bir teşhir ürünü gördüm 1400TL'ye ve media marttaki başka bir modelin benzeriydi. Kurcalamaya gittim, bana 3 gün önce teşhiri satmaya çalışan adam başıma dikildi bir de iznim olmadan telefon ekranımı okumuş, orada onu dövecektim, adamın ettiği laf "Teşhire ne kadar güvenirsiniz bilmem ama burada "media mart garantisi" ve sıfırı varken ?" dedim "3 gün önce teşhiri bana gözün kapalı alırsın, hiçbir sıkıntısı olmaz, çok iyi bak indirimli alıyorsun diyen sen değil miydin ?". Media Markt'ın garantisi ile ilgili de pek çok yerde şikayet okuyorum.

Media Markt Teknoloji Mağazaları Hakkında Garanti Kapsam ile İlgili kasko konulu Tüketici Şikâyetleri

Media Markt Teknoloji Mağazaları Hakkında Garanti Kapsam ile İlgili apple konulu Tüketici Şikâyetleri

Media Markt Teknoloji Mağazaları Garanti Belgesi Şikayetleri

Öpecek adam arıyorlar, öptürme kendini. Uyarısı benden...

Emir Ayaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkçası general mobile pek güvenmiyorum bugün yeni bir cihaz gönderdim Discovery 2 mini 60 dakika tamir süressi veriyorlar ama nafile artık gm ye güvencim kalmadı