500-600 TL Civarı Tablet Önerisi

LogicErrorTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba,
Daha önce hiç tablet satın almadım, kullanmadım da o yüzden çok bi bilgim yok konu açmak istedim.
Arkadaşıma tablet alacağım. 500-600 TL bütçem var, çok fazla oyun oynayan biri değil arkadaşım, internette dolaşıp bir iki bölüm dizi film izleyebileceği kitap okuyabileceği bi tablet arıyorum, sitelerde çok fazla seçenek var karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Yavuz Kaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Samsung galaxy tab a 2015 veya 2016 serileri uygundur.

IKrakeN8

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Hi10 Plus die bir tablet var banggood dan satın alabilirsin sanırım şuan 500-600 tl arasında bir yerde olması lazım tabletin içinde hem android işletim sistemi var hem windows çok kullanışlı bir tablet youtube da çeşitli videoları var tabletin izleyebilirsin :) çinden almak istemessen samsung galaxy tab a yı önerebilirim :))

MetinCinar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hi10 Plus die bir tablet var banggood dan satın alabilirsin sanırım şuan 500-600 tl arasında bir yerde olması lazım tabletin içinde hem android işletim sistemi var hem windows çok kullanışlı bir tablet youtube da çeşitli videoları var tabletin izleyebilirsin :) çinden almak istemessen samsung galaxy tab a yı önerebilirim :))
Banggood dediğiniz yer, hepsi burada gibi bir site mi ? Ben mi yanlış hatırlıyorum . . Güvenilir mi ? Arkadaş almaya kalktığı zaman gümrükten nasıl geçecek ?