- Konuyu başlatan
bende ilk kez duydum fiyatı ve özellikleri iyi ama markası şüphelendiriyoİlkz dydum
bende ilk kez duydum fiyatı ve özellikleri iyi ama markası şüphelendiriyoİlkz dydum
Bende bir telefoncu dan duydum telefonuma ekran koruyucu yapmak için gitmiştim telefoncu birisine bu tableti satıyordu.İlkz dydum
markası iyi midir kiBiraz daha arttırsan Concordun şu modeli var concordu duymuştum biyerlerden tanıdık gldi
Concord C-754 Pie 10.1" 64GB 4.5G IPS Tablet Gri Fiyatı
Concord C-754 Pie 10.1" 64GB 4.5G IPS Tablet Gri en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
tablet iyi 8 çekirdek 64 gb 4 gb da ramBiraz daha arttırsan Concordun şu modeli var concordu duymuştum biyerlerden tanıdık gldi
Concord C-754 Pie 10.1" 64GB 4.5G IPS Tablet Gri Fiyatı
Concord C-754 Pie 10.1" 64GB 4.5G IPS Tablet Gri en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bilemem kullanmadım hiç ama özellikleri çok iyi acıklamalarında pubg tarzı oyunlarda kasmadığı söyleniyor tabletinmarkası iyi midir ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
tablet iyi 8 çekirdek 64 gb 4 gb da ram
özellikleri iyi ama aynBilemem kullanmadım hiç ama özellikleri çok iyi acıklamalarında pubg tarzı oyunlarda kasmadığı söyleniyor tabletin
tmm bakarım tşkYoutubede cok videosu var isterseniz inceleyin