Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Philips in turuncu kulaklıkları var. Kullandim bir sure guzel ses veriyor ve saglam. Şahsen ben ttec kullaniyorum 2 sene once aldim ses azicik hışırtı vs yapsa gidip besava degistiriyorum. 15 20 kere degistirmisimdir. Ses kalitesi de tatmin edici
2 sene kullandım bu kulaklığı. Daha sonra birden sol kulaklıktan ses gitti. Temassızlık oluştu bende üstüne gitmedim. Ama suya tere toza karşı dayanıklı bi kulaklık. Kulağa çapraz oturuyor ve deyim yerindeyse tam oturuyor. Tek sıkıntısı turuncu kulakçıkları sık düşüyor. Cebinize falan bakın önce bi. Yedekleri var ama onlarıda kaybetmeyin onlar olmadan sesi doğru düzgün alamıyorsunuz. Tasarımı gayet iyi. Ses kaliteside bence iyinin üstünde normal bir kullanıcıya göre.
Bu fiyat civarında alınabilecek en iyi kulaklıklardan biri bana göre creative ep630 dur. Tam f/p ürünü. 4. kez aldım. 2 sini hediye ettim diğer ikisini kendim için aldım.