- Reaksiyon puanı
- 10,183
Aiz ne önerirsiniz sn üyeler
1.6 meriva hocam 2004 2003 kasasi bulursanız iyi olur ;( az yakiyor cok kaçiyor vergisi az, bulursan kapAiz ne önerirsiniz sn üyeler
Volvo s40 eski araç 96 model felan illaki sorunu vardırvolvo s40 ı 1.6 çok uygun 40 bin 45 bin arası fiyatı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
renault laguna ıı 1.6
1.5 accent e de bakın yumurta kasa olmayanVolkswagen Bora,Polo,Golf
Renault Clio
Seat Cordoba,Toledo
Honda Civic
(Bizde araba bakıyoruz o bütçeye)
Volvo s40 eski araç 96 model felan illaki sorunu vardır
Başka
Opel Corsa,Astra
Bu paraya imkansız2011 model i30 yada 2006 model 206xr tercih edebilirsiniz
internet fiyatları uçuk biraz yerel galerilerde temiz bulunabilirBu paraya imkansız
Onada baktık ama ben Seat Cordoba veya opel corsadan yanayım hatta sahibndende bitane seat cordoba var trabzonda baya temiz araç.ama şöyle bir şey var 50Bin tl ye olan araçların km si 150 üstü hep oda biraz kötü.1.5 accent e de bakın yumurta kasa olmayan
Evet uzun kullanmayı düşünüyorsanız 150 üstü olması sıkıntı. Satmak da zor olabilir.Onada baktık ama ben Seat Cordoba veya opel corsadan yanayım hatta sahibndende bitane seat cordoba var trabzonda baya temiz araç.ama şöyle bir şey var 50Bin tl ye olan araçların km si 150 üstü hep oda biraz kötü.
Evet 150 bin altınada fiyatlar biraz yükseliyor.Sizce 2009 model ford focus trend 99km kaç bin e satılır piyasaya göreEvet uzun kullanmayı düşünüyorsanız 150 üstü olması sıkıntı. Satmak da zor olabilir.
O bütçeyle ikinci el 2012 model Fiat Albea düşünebilirsiniz.
Aynen Fiat Albea 2012 araba bile demiş al beaBu paraya imkansız
Palio alın küçük araç lazımsa tipi değişik ama iyi araçOnada baktık ama ben Seat Cordoba veya opel corsadan yanayım hatta sahibndende bitane seat cordoba var trabzonda baya temiz araç.ama şöyle bir şey var 50Bin tl ye olan araçların km si 150 üstü hep oda biraz kötü.
Fiata yaklaşmayın elinizde kalır.Palio alın küçük araç lazımsa tipi değişik ama iyi araç
50 bin tl ye 2008 kasa accord varsa söyleyin alalımhonda accord efso araba 2008 kasa
70 90 bin tlhonda accord efso araba 2008 kasa
ama 2020 deyiz tofaşın 40 bin olduğu devirdeyiz uyan uyan :d2018 de 50000 di