50-70bin tl ile iş kurulabilir mi ?

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Çocukluğumdan beri hep bi dükkanımız olsun ticaretle uğraşalım isterdim. Artık reşit olmama az kaldı, sanırım devlet 50bin tl destek mi ne veriyormuş. Eğer bu desteği alma imkanım olursa bütçem 100-120bine çıkabilir. Bu paralar iş kurulur mu ? Kurulursa ne iş yapılır ? Yaşım genç evet ama hayat şartları zor. Ankara da yaşıyorum işimi de burda yapmak isterim. İlerli yaşlarımda belki başka şehire gidebilirim. Ama ilk kuracağım iş Yaşadığım şehirde olsun isterim. Ticaret zor iş evet riskli ama riskli olduğu kadar da bana çekici geliyor. Belirttiğim bütçeye yönelik ne iş kurabilirim ? Aylık elime geçen miktar (bütün masraflar ödenmiş bi biçimde) ne olur ?

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Böyle bir hesaplama yapmak mümkün değil. Ticareti hangi şehirde yapacaksan o şehrin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yapmalısın. İyi analiz etmen gerek

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Böyle bir hesaplama yapmak mümkün değil. Ticareti hangi şehirde yapacaksan o şehrin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yapmalısın. İyi analiz etmen gerek
Aslında belirttiğim miktar çok az ama bi yerden başlamak gerekli. Dediğinizde haklısınız. Eğer ne iş kuracağımı kesinleştirirsem kurmadan önce gider çalışırım işi de öğrenir öyle başlarım.