Öneri 50-60k toplama sistem tavsiyesi

kuzekkky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıkta göründüğü gibi toplama-sistem tavsiyesi istiyorum.
Hazır sistem tavsiye edecekler için;
50knin üzerine çok çıkmazsa iyi olur Nvidia kartlardaki ray tracing falan çok takmıyorum işlemci olarak R7 7800x3d ve 7700x e baktım performans videolarında gördüğüm kadarıyla 7800x3d ye 10k daha fazla vermek çokda mantıkli gelmedi ve bütçem kısıtlı olduğu için ve ülke şartlari belli olduğu için alabilme ihtimalim az ekran kartı Nvidia Radeon farketmez Radeon olarak 7800xt tercihimdir. Ekran kartında wifi olması çokda işime yaramaz ethernet kablosu cekicem bilgisayara.

Toplama sistem tavsiyesi vericek olanlar için: bütçe 60k ve biraz üstüne çıkabilir bilgisayarın görüntüsüne dikkat ediyorum ve şu iki tarafı da cam olan (akvaryum kasa diyolarmis galiba) çok dikkatimi çekti lian li O11 modellerine baktım ama herşeyi size bıraktım ekran kartı Asus olursa iyi olur ve kasayı şık gösterecek bir anakart seçimi yaparsak çok iyi olur. RGB ramlere hiç gerek yok. Parçalar full siyah olursa iyi olur biraz beyaz olabilir. 1tb SSD yeterlidir
Bunlar dışında herşeyi size bıraktım. İstediğiniz şeyi önerebilirsiniz benim dediğim kriterlere illaki uymaniza gerek yok oyunlari akıcı oynayabilirsem çok iyi olur. Bilgisayarlar hakkında mükemmel bilgim yok ama biseyler biliyorum. Monitörüm Asus rog strix xg27acs
Önerilerinizi bekliyorum :)