- Reaksiyon puanı
- 27
5 veya 6 yıl sonra çok iyi bir sistem toplayacağım tabii ki param olur ve ölmezsem aklıma "O zaman dolar ne kadar olur?" sorusu geldi. Tahminleri alalım!
Bence çok iddialı bir cevap!3 TL civarı.
5 veya 6 yıl sonra çok iyi bir sistem toplayacağım tabii ki param olur ve ölmezsem aklıma "O zaman dolar ne kadar olur?" sorusu geldi. Tahminleri alalım!
Rüyamız da görürüzHedef 2023 adı altında 1 dolar 0.50 krş tl![]()
Şuan neredeyse 5₺ ve bir yılda yaklaşık 2₺ yükseldi...5 TL civarı bence. Tarım ülkesiyiz dış ülkelerden meyve sebze alıyoruz oldu. İhracat yapamadığımız için 5 lira civarı.
Burada yazıyor merak etme...Yazın bunu bir kenera.
7.3 Lira = 1 Dolar
2022 - 2023
Burada yazıyor merak etme...
Dolar 7 yi geçerse bu durum kriz alameti demektir.Yazın bunu bir kenera.
7.3 Lira = 1 Dolar
2022 - 2023
.2000 li yıllarda dolar 1.40 tl idi çok ama çok kötü yönetiliyodu ülke şuan dolar 5 lirayı buldu ama çok iyi yönetiliyoruz ! Burda çook daha fazlasını söylerimde gerek yok çok güzel bir sözle konuya veda etmek istiyorum.Deveyi diken insanı seven yaranırmış ?
Dolar 7 yi geçerse bu durum kriz alameti demektir.
Valla ben Türkiyenin ekonomisinin bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. Dolar 5 oldu hala direniyor eğer ki bidahaki cumhur seçimine kadar ülke krize girmez ise küçük bir şansımız olabilir.Kardeşim sen bunu anlatmazsın çoğuna. İdrak edemezler. Büyük resmi göremezler.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Hocam ülkenin Mayıs ile Ağustos arası geçen dönemine bakarsak zaten bu ülkenin ne hale geleceğini çoğu insan gördü.
Yani artık ekonomist kimliğimi bir kenara bırakıp normal bir insan gibi düşünsem bile kısa sürede ekonominin bu denli tepe taklak olması ve buna istinaden "İSTİKRARLI" bir şekilde doların durdurulmaz yükselişi ve işleyen saçma bir yönetim ile +4 yıl demek hali hazırda ekonomisi çöken ülkenin ne hale geleceğini yalnızca geniş hayal gücümüz ile tahmin etmek durumunda kalmaktayız.
Ekonomik yorum yapıyoruz, siyaset değil. Sizde her şeye siyaset diyip durmayın yav.Arkadaşlar konuyu siyasete taşımayalım lütfen!
Tamam kardeşim hakkını helal et kırdıysamEkonomik yorum yapıyoruz, siyaset değil. Sizde her şeye siyaset diyip durmayın yav.