Merhaba ben bir tane 5 bin liraya Xiaomi Mi 10 alacağım. Önerir misiniz?
Son düzenleyen moderatör:
Sıfır ise alınır.Merhaba ben birtane 5 bin liraya Xiamio mi 10 alıcam önerirmisiniz?
Sıfır alacam hocam zatenSıfır ise alınır.
Nereden alıyorusunuz? Güvenilir olmasına dikkat edin.Merhaba ben birtane 5 bin liraya Xiamio mi 10 alıcam önerirmisiniz?
Teknosadan alıcam hocamNereden alıyorusunuz?
Mi 10 güzel cihaz.Öneririm.(Güzel cihazdan kastım Snapdragon 865 Li 90hz amoled ekranlı cihaz.Bahsedilen cihaz orta seviye ise asla önermiyorum)Merhaba ben birtane 5 bin liraya Xiamio mi 10 alıcam önerirmisiniz?
Xiaomi Redmi 10 128 GB Gri Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı ve Özellikleri Sanırım bu hocam.Redmi 10 mu yoksa Redmi Note 10S mi dediğiniz Xiaomi?
Mi 10 diyorlar hocamRedmi 10 mu yoksa Redmi Note 10S mi dediğiniz Xiaomi?
Link atabilir misin?Mi 10 diyorlar hocam
Hocam shiftdeletede link paylaşmak yasak diye biliyomLink atabilir misin?
Sadece forum linki vs. paylaşmak yasak.Hocam shiftdeletede link paylaşmak yasak diye biliyom
Tamam paylaşıcamSadece forum linki vs. paylaşmak yasak.
Sadece forum linki vs. paylaşmak yasak.
Redmi 10'dan bahsediyorsunuz muhtemelen. Öyleyse alınmaz. Realme 8, Redmi Note 10S'e bakabilirsiniz.Tamam paylaşıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri ve Fiyatları | MediaMarkt
Aradığın bütün Xiaomi Telefon Modelleri en uygun fiyatlar ve indirimlerle MediaMarkt'ta! Xiaomi Telefon Fiyatları için tıkla vewww.mediamarkt.com.tr
Tamam dediğiniz mantıklı gibime geldi banaRedmi 10'dan bahsediyorsunuz muhtemelen. Öyleyse alınmaz. Realme 8, Redmi Note 10S'e bakabilirsiniz.
Bahsettiği cihaz amcamda var,90 hz ıps ekran var.Açıkca daha iyi alternatifleri var bence alınmaz.Dediğiniz gibi mi 10,redmi note 10s gibi modellere baksa daha iyi olur.Ya da samsung alsın.Mi 10 güzel cihaz.Öneririm.(Güzel cihazdan kastım Snapdragon 865 Li 90hz amoled ekranlı cihaz.Bahsedilen cihaz orta seviye ise asla önermiyorum)
Tamam hocam teşekkür ederim dediğinizi yapıcamBahsettiği cihaz amcamda var,90 hz ıps ekran var.Açıkca daha iyi alternatifleri var bence alınmaz.Dediğiniz gibi mi 10,redmi note 10s gibi modellere baksa daha iyi olur.Ya da samsung alsın.
Hocam olmazsa ikinci el alıcamBahsettiği cihaz amcamda var,90 hz ıps ekran var.Açıkca daha iyi alternatifleri var bence alınmaz.Dediğiniz gibi mi 10,redmi note 10s gibi modellere baksa daha iyi olur.Ya da samsung alsın.
Mi 10 alsın,güncellemeyi kapatsın.4 yıl rahat kullanır.Bahsettiği cihaz amcamda var,90 hz ıps ekran var.Açıkca daha iyi alternatifleri var bence alınmaz.Dediğiniz gibi mi 10,redmi note 10s gibi modellere baksa daha iyi olur.Ya da samsung alsın.
Hocam ben ikinci el alabilirim neden pazarlık yaparız sahibiyle telefon 800 liraysa ben onu pazarlıkla 500 lira alabilirim ama mi 10 da aklımda olmazsa samsung note 4 de alabilirim hocamMi 10 alsın,güncellemeyi kapatsın.4 yıl rahat kullanır.
Hocam telefoncuları dolaş.İkinci el temiz kullanılmış Mi 10 al kullan.Xiaomi nin amiral gemisi cihazlarda hakkını vererek yaptığı tek cihaz.Bu cihazı arkadaşımdan kısa süreliğine ödünç alıp kullandım.Gerek ekran,gerek kamera,gerek stabilite olsun kullanırken baya keyif aldım.Bugüne kadar elime aldığım Xiaomi cihazlarda memnun kaldığım tek cihaz.Hocam ben ikinci el alabilirim neden pazarlık yaparız sahibiyle telefon 800 liraysa ben onu pazarlıkla 500 lira alabilirim ama mi 10 da aklımda olmazsa samsung note 4 de alabilirim hocam
Tamam hocamHocam telefoncuları dolaş.İkinci el temiz kullanılmış Mi 10 al kullan.Xiaomi nin amiral gemisi cihazlarda hakkını vererek yaptığı tek cihaz.Bu cihazı arkadaşımdan kısa süreliğine ödünç alıp kullandım.Gerek ekran,gerek kamera,gerek stabilite olsun kullanırken baya keyif aldım.Bugüne kadar elime aldığım Xiaomi cihazlarda memnun kaldığım tek cihaz.
Realme 8-Redmi Note 10S alınır.Merhaba ben bir tane 5 bin liraya Xiaomi Mi 10 alacağım. Önerir misiniz?
Olabilir.Realme 8-Redmi Note 10S alınır.
Eğer yurtdışı alacaksanız S20FE,Redmi Note 10 Pro,Poco F2 GT, alınır.
Redmi serisi alınmaz bana göre.(Note değil düz Redmi serisi)Olabilir.
Haklısınız amirimRedmi serisi alınmaz bana göre.(Note değil düz Redmi serisi)
Dediğim cihazlardan biri alınır.
Tamam hocam sonra bakarım![]()
Redmi Note 11
Redmi Note 11 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bir üst modeli var 4677 tl ye..
Üst model diye daha iyi olmuyor.![]()
Redmi Note 11
Redmi Note 11 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bir üst modeli var 4677 tl ye..
kıyaslama yapın tabii fakat şu ürün amazon güvencesiyle Xiaomi Redmi Note 11 4GB RAM, 128GB Depolama, Gri (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik 4799 tl...
3 kuruş fazla olsun amazon olsun. gerçekten başarılı amazonun müşteri memnuniyeti.