4g lte destekli, çift hatli hangi marka android telefonu almaliyim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ecob59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ecob59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili forum dostlarım....
Ben android telefonumu değiştirmeye karar verdim.. sizce aşağıdaki özellikleri taşıyabilen hangi marka ve model android işletim sistemli telefonu tavsiye edersiniz..Bu konudaki görüşlerinizi, düşüncelerinizi, eleştirilerinizi benimle paylaşabilirseniz doğru bir tercih yapma şansını yakalamış olacağım..Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.Saygılar..

A- 4G LTE UYUMLU OLSUN.
B- ÇİFT SİM KARTLI OLSUN.
C- GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPILABİLSİN..(Tercihim şebeke üzerinden görüntülü görüşme şekli, ancak Samsung ve Genaral Mobile dışındaki Telefonlarda şebeke üzerinden görüntülü görüşme olmadığı için uygulama yüklenerek yapılabilen görüntülü görüşmeye de mecburen eyvallah diyeceğim)
D- BATARYA GÜCÜ 2650 mAh üzerinde olsun..
E- EKRAN 5" veya 5,5" OLSUN...(5,5" tercihimdir)
F- 1300 TL. ÜST LİMİTİMDİR..

NOT : Samsung J5 ve J7 çift hatlılar üzerinde durmuştum..Ancak bu modellerin çift hatlılarında 4G olmadığını kesinleştirdik...Tek hatlı modellerinde 4G var, çift hatlılarda 4G desteği yok..
LENOVA P70 te ise, şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok. Malzeme kalitesi yetersiz...BİLGİNİZE...

Reaksiyon puanı
16,128
[TABLE="width: 100%"]

Sevgili forum dostarım....
Ben android telefonumu değiştirmeye karar verdim..
aşağıdaki özellikleri taşıyabilen hangi marka ve model android işletim sistemli telefonu tavsiye edersiniz..Bu konudaki görüşlerinizi, düşüncelerinizi, eleştirilerinizi benimle paylaşabilirseniz doğru bir tercih yapma şansını yakalamış olacağım..Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.Saygılar..

A- 4G LTE UYUMLU OLSUN.
B- ÇİFT SİM KARTLI OLSUN.
C- GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPILABİLSİN..(Tercihim şebeke üzerinden görüntülü görüşme şekli, ancak Samsung ve Genaral Mobile dışındakilarda şebeke üzerinden görüntülü görüşme olmadığı için uygulama yüklenerek yapılabilen görüntülü görüşmeye de mecburen eyvallah diyeceğim)
D- BATARYA GÜCÜ 2650 mAh üzerin olsun..
E- EKRAN 5" 5,5" OLSUN...(5,5" tercihimdir)
F- 1300 TL. ÜST LİMİTİMDİR..

NOT : Samsung J5 ve J7 çift hatlılar üzerinde durmuştum..Ancak bu modellerin çift hatlılarında 4G olmadığını kesinleştirdik...Tek hatlı modellerinde 4G var, çift hatlılarda 4G desteği yok..
LENOVA P70 te ise, şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok. Malzeme kalitesi yetersiz...BİLGİNİZE...
başka forumdan link koymak yasak ve samsung dışında seçenek yok değil dark var görüntülü görüşme olan ve p70 kötü değil ki sen kötü görmemişsin...
Dark Evo P60bl 6' Ips Quad Core 1gb/8gb Akıllı T GittiGidiyor'da 190853293
Samsung Galaxy E7 Cep Telefonu 4g Dual Çift Hat GittiGidiyor'da 191890349

ecob59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üstadım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..Önerilerini değerlendireceğim....Ayrıca DARK Tablet 3G 7200 kullanıyorum şu an.. Ancak pek stabil çalışmıyor alet...Bu nedenle DARK ürünlerinden soğudum be üstad...

Reaksiyon puanı
16,128
Asus zenfone 2 iyidir hoştur.

Asus Zenfone 2 iyi seçenek ama 3g görüntülü konuşma yok galiba...
Asus Zenfone 2 32 GB Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Üstadım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..Önerilerini değerlendireceğim....Ayrıca DARK Tablet 3G 7200 kullanıyorum şu an.. Ancak pek stabil çalışmıyor alet...Bu nedenle DARK ürünlerinden soğudum be üstad...

nesi var? yerim yok kafası dışında ne yapıyor? onun içinde dahili analog tv varmış trt bandrolü koymasınlar diye pasif edilmiş rom ile açılıyormuş da nasıl rom atılır bilemiyorum...
ondan ve dark evopad 3g m7220 var bunun usbsi yandı anakart değişecek 250 dediler o zaten 250 olduğu için yaptırtmadık ben kabloyu lehimledim kullanıyorum.

ecob59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asus Zenfone 2 almaya gittim Vatan Bilgisayara, Gold Bilgisayara ve Medaia Markete....Ancak saydığım bu 3 marketteki satış elemanları bu ürünün geri dönüşünün çok olduğu, aşırı ısındığını ve ekran kartlarında problem olduğunu söylediler..Hemde üç marketteki elemanların tamamı bu telefonu tavsiye etmediler..Bilmem belkide başka bir düşünceleri vardı..Bu nedenle vazgeçtim Zenfone 2 den.. Ayrıca görüntülü görüşme uygulama yüklersen var..Şebekeden yok görüntülü görüşme..Alacak arkadaşlara belki fikir verir bu konu...

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
cift hatli urunlerde asus un urunlerini basarili buluyorum. Sadece zenfone 2 modelinde degil zenfone selfi modelide oldukca basarili. ayrica selfi modeli snapdragon 615 islemcisi ile daha da uyumlu diyebiliriz play store uygulamalarinda.

Satis sorunlularina gore butun urunlerin geri donusleri cok fazla. Yani cihazi dusurupte servise getiren musterileri de sayiyorlar bu durumlarda. Iyide dusurmeseymis asus ne yapsin. Ayni seyleri lenovo icinde soyluyorlar. O yorumlari dinleyecek olursaniz hicbir urun alamazsiniz. genelede duo sim fonsiyonuna sahip urunler mediatek islemcili urunler oluyor. ama zenfone selfi gibi snapdragon kullanipta cift sim olan urunlerde var. sebeke uzerinden goruntulu gorusme ulkemizde en cok bilinen samsung urunlerde var. Bu konuda cokta bir secenegin yok. benim onerim donanima onem veriyorsan zenfone 2, selfi cekmeyide severim dersen zenfone selfi alman yonundedir. Cunku zenfone 2 nin sundugu performansi snaldragon 808 li cihazlar seviyesinde oldugu icin 1300 tlye rakibi pek yok. Mantikli bir tercih olur.

Reaksiyon puanı
16,128
hemde 32gb o zenfone2 almayan pişman olur diyor...

ecob59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim üstad....