4870x2 Donma Sorunu

speirs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazmış olduğum gibi Ati 4870x2 ekran kartımın donma problemi var. Bu donma sorunu 2009-08 driver ını yükledikten sonra oldu. Sistem tam yük altında değilken bir problem olmuyor fakat bazı oyunlara örnek vermek gerekirse cod world at war a girdiğimde hemen ekran donuyor, bilgisayar kitleniyor ve mecburu reset atmak zorunda kalıyorum. internette bu konu hakkında biraz araştırdım bu sorunu benden başka yaşayanlarda var onlarda enson driver ı yükledikten sonra böyle bir problemin olduğunu söylüyorlar. bazıları ekran kartının bios u nu update etmişler ve sorunun düzeldiğini söylüyorlar fakat ne kadar güvenilir orasıda ayrı bir konu. Bios güncellemesi nasıl yapılır bilmiyorum ama bios güncellemesinin biraz riskli bir durum olduğunu biliyorum ve güncelleme işine pek sıcak bakmıyorum. Acaba benim gibi bu sorunu yaşan varmı yada duyan varmı? bu soruna nasıl bir çözüm getirebiliriz.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
en son catalyst 9.9 yüklediniz mi?

bu hata hangi sürümü yükledikten sonra oldu?

tekrar kaldırıp yüklemeyi deneyin

speirs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en son catalyst 9.9 yüklediniz mi?

bu hata hangi sürümü yükledikten sonra oldu?

tekrar kaldırıp yüklemeyi deneyin

evet en son 09.9 sürücüsünü de yükledim ama düzelmedi. bende 09.5 i yükledim ama yine aynı hatayı aldım. son olarak 08.12 yi yükledim bunda da sorun alırsam format atacam düzelmes se de ekran kartını garantiye yollamayı düşünüyorum.