48 Adet Windows 7 Teması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

timur27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yüklemek için tıklayın İşte Silverlight'ı
Türkiye Değiştir | Tüm Microsoft Siteleri

Basından Anasayfa | Halkla İlişkiler İletişim | Kısa Bilgiler Microsoft Hakkında | Site haritası | Gelişmiş Arama | RSS

Microsoft Haberler
Ürün NewsConsumer NewsInternational ContactsLegal NewsSecurity ve Gizlilik NewsEventsNews Arşiv
Kurumsal Bilgi
Microsoft ExecutivesFast Bilgiler MicrosoftImage GalleryBroadcast Oda Hakkında
İlgili Siteler
Analist RelationsCommunity AffairsEssays TechnologyExecutive E-MailGlobal CitizenshipInvestor RelationsMicrosoft üzerinde Sorunları Araştırma BlogMicrosoft üzerinde

Microsoft Donanım Fırlatılışları Özel Özellikler Windows 7
Donanım çevre tamamen yeni bir işletim sistemi ile uyumlu olacak ve teslim yeni özellikler günlük işleri daha hızlı ve daha kolay olur.
İlgili Bağlantılar
Makaleler:
• Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 Yayın Çizelgeleri Paylaşılan Computex bakımı - 2 Haziran, 2009

Newsrooms:
• Tüketici Haber Basından üzerinde

• Windows Müşteri Haber Basından üzerinde

Microsoft Kaynaklar:
Windows 7 için: • Microsoft Donanım Desteği RC

• Microsoft Donanım Grubu Web sitesi

Redmond, Wash. - 2 Haziran, 2009 - Microsoft Donanım bugün bir kez işletim sistemi için başlatılan bu ödülü mevcut hat, tam olarak Windows 7 ile uyumlu olacak LifeCams, oyun cihazları ve dizüstü aksesuarları klavyeler fareler kazanan duyurdu perakende Ekim 22, 2.009,1 müşterileri hızlı günlük görevleri yapmak ve daha kolay, Microsoft Donanım Windows 7 için herkes yeni bir işletim sistemi kullanıyorsanız, daha iyi bir deneyim olur sağlamak için yeni, zaman özellikleri yarattı.

Microsoft Donanım, Windows 7 için çevre için önümüzdeki aylarda bazı yeni özellikler açılır; ilk hangi bir zaman özelliği Görev Çubuğu Favoriler Microsoft klavye kullanıcıları en sık kullanılan program ve belgelere erişim için akıllı yeni yol verir denir. Görev Çubuğu Favoriler gelişmiş Windows görev çubuğunda uygulamaları yerini harita olacaktır. Görev çubuğundaki uygulamalar kolayca sadece tıklayarak ve sürükleyerek ve Görev Çubuğu Favoriler otomatik olarak uygulamalarının yeni bir yere adapte olacak yeniden düzenlenmiştir olabilir. Microsoft Donanım ve Windows 7 bağlantısı ek yeni faydaları şunları içerir:

• Aygıt Sahne. Microsoft Donanım fare ve klavye ürünleri Aygıt Sahne, müşterilerin ürün bilgileri, kayıt, ayarları ve cep telefonları, fotoğraf makineleri, yazıcılar, taşınabilir medya gibi popüler cihaz kategorileri için daha fazla dahil olmak üzere ortak görevler için hızlı ve kolay erişim sağlayan bir Windows 7 özelliği destekleyecek oyuncu ve giriş aygıtları.

• Windows Flip. Microsoft, fare ve klavye kullanıcıları kolayca bir tuşa basın tüm açık pencerelerin küçük önizleme görebilirsiniz. Uygulamanın tam ekran önizleme otomatik olarak, kullanıcı daha iyi belirlemek ve istediğiniz uygulamayı seçin etkinleştirdikten gösterecektir.

• Windows Live Movie Maker ve Windows Live Photo Gallery. LifeCam kullanıcıları fotoğraf ve filmleri daha yapmak mümkün olacak. Movie Maker ile de tek bir tıklama ile ve sonra da sosyal ağ sitelerine yüklemek video film projesi başlayabilirsiniz. Foto Galeri erişmek için bunları sağlayacak kolay bir fotoğraf bu, etiketi düzenleyebilir ve arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşın yükleyin.

"Bu yeni yararları Microsoft entegrasyonu uzun süredir devam eden bir geleneği devam" Brett Ostrum, Microsoft Donanım genel müdürü söyledi. "Microsoft Donanım cihazlar bilgisayar fazla 25 yıl ömrü artırılması edilmiştir - fare Microsoft Word ve LifeCam birinci sürümü Windows Live için klavye tasarımı ilham Windows Vista alınan özel dizayn özellikleri seçin. Tüm Microsoft ekipleri arasında Bizim birliktelikle yürütülen, Microsoft Donanım serisinde Windows için mükemmel bir seçim 7 kullanıcıları olmasını sağlar. "

Konaklama

Ne zaman Windows 7 için seçtiğiniz çevre tabanlı bilgisayarlar, tüketicilerin güvenen tüm geçerli Microsoft Donanım ürünleri yeni işletim uyumlu system.1 Donanım ürünlerinde bir Windows 7 logosu olan yeni işletim sistemi ile uyumluluğu için Microsoft özellikleri altında test edilmektedir hissediyorum ürün.

Microsoft, fare, klavye, kontrol ve web kamerası yazılımı Beta sürümleri Windows 7 için kullanılabilir. Hangi Görev Çubuğu Favoriler, Aygıt Sahne Windows Flip, Windows Live Movie Maker ve Windows Live Fotoğraf Galerisi, 26 Haziran fare ve klavye ve 31 Temmuz LifeCam ürünleri için hazır olacaktır dahil ürün yazılımları, son sürümleri. Insanlar şu anda, yazılım beta sürümlerini Microsoft Hardware Support for the Windows® 7 RC Release at indirilebilir Windows 7 sürüm adayı kullanarak.

Microsoft Donanım Hakkında

More than 25 years, Donanım Grubu, kesme yenilikçi mühendislik istihdam vardır, yazılım deneyimini geliştirmek ve tüketicilere ve bilgisayar arasındaki bağlantıyı güçlendirecek olağanüstü kalite ve dayanıklılık ürünleri oluşturmak için endüstriyel tasarım ve geniş kullanılabilirlik test kenar. Microsoft Donanım ergonomik mühendislik, endüstriyel tasarım ve donanım olarak sanayi neden / yazılım uyumluluğu, tüketicilere bilişim deneyimi, bir daha kolay, daha keyifli uygun teklif. 2008 yılında, Donanım Grubu, dünyanın en gelişmiş izleme teknolojisi - Microsoft BlueTrack Teknoloji - Tüketicilerin daha fazla bilgi ve lazer fareler optik daha yüzeyler izlemek için izin debuted. Donanım Grubu hakkında daha fazla bilgi Overview sağlanmaktadır.

Microsoft hakkında

1975 yılında, Microsoft (Nasdaq "MSFT") yazılım, hizmet ve çözümleri yardımcı kişi ve işletmeler tam potansiyelini gerçekleştirmek dünya lideridir kurulan.

1 Parmak İzi Okuyucu Windows 7 ile uyumlu değildir.

Editöre Not: Eğer Microsoft hakkında ek bilgi inceleyen ilgileniyorsanız, Microsoft'un kurumsal bilgi sayfalarında PressPass Redirect adresindeki Microsoft Web sayfasını ziyaret edin. Web bağlantıları, telefon numaraları ve başlıkları yayın zaman, ama doğru bu yana değişmiş olabilir. Ek yardım için, gazeteciler ve analistler Microsoft'un Acil Müdahale Ekibi veya diğer ilgili kişiler Public Relations Contacts yer ile temasa geçebilirsiniz.

Sayfa başı

Yazıcı-dostu sürüm Bu Sayfayı Favorilere Ekle gönder

Profil Merkezi | Bize Ulaşın | Haber Bülteni
© 2009 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. İletişim | Kullanım Şartları | Ticari Markalar | Gizlilik\microsoft sayfasından google tercümeden çevrilmiştir... (:

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben hepsini tek tek yükledim hepsi birbirinden harika eminim sizde beğeneceksiniz.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
sevgili "usulca" bu paylaşımı ben daha önce yapmıştım zaten... :D Linktende belli oluyor...!

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sevgili "usulca" bu paylaşımı ben daha önce yapmıştım zaten... :D Linktende belli oluyor...!
Kusura bakma kardeim dikkat etmemişim ama belliki görmeyenler de var seni de bulmuşken harika temalar için teşekkürler emeğine sağlık. :)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
konu daha önce megatron arkadaşımız tarfından açılmıştır

kilit.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...