Soru 4500tl İle Pc Toplucam

oppomusun123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4500tl ile ne türde toplayabilirim apu sistem olabilir 2 el incelemem lazım

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
İşlemci soğutucu ne alaka ben anlamadım bildiğin Wraith Stealth değil mi bu. Zaten işlemci kutusundan çıkıyor.
4300GE işlemcisi kutulu olarak satılmıyor. Sadece MPK (Fansız olarak) satılıyor ya da fan fiyatını işlemciye ekleyerek fanlı olarak satılıyor. Bu işlemcide ise soğutucu bulunmuyordu, onun için ayrıca soğutucu ekledim.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Gayet makul,başarılı bi sistem ve 4200 TL civarı bi şey sanırım.Fiatda 4500 tl den bile düşük.

Ancak ,naçizane çok önemli bi değişiklik önereceğim. B550 anakart diye ,MSI ın bu 550M A PRO anakartını almasın. 4 pin CPU beslemesi gibi çok eski ve zayıf bi besleme var. Soğutucu yok.VRM leri çıplak ve soğutucusuz.2 ram slotu var.Micro ATX,küçük boyutlarda.

Hepsi burada şu mükemmel X470 Anakartta çok çok iyi bi indirim yapmış. Sadece 100 tl daha fazla verilecek.İlerde istediğin ryzen 5000 serilerini rahatça takarsın.Gayet güçlü ve kaslı,2 M.2 ,4 ram slotlu bi ATX anakart.

Bu şekliyle bu sistem,alınır ve tadı çıkarılır..:)

Son düzenleme:

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Gayet makul,başarılı bi sistem ve 4200 TL civarı bi şey sanırım.Fiatda 4500 tl den bile düşük.

Ancak ,naçizane çok önemli bi değişiklik önereceğim. B550 anakart diye ,MSI ın bu 550M A PRO anakartını almasın. 4 pin CPU beslemesi gibi çok eski ve zayıf bi besleme var. Soğutucu yok.VRM leri çıplak ve soğutucusuz.2 ram slotu var.Micro ATX,küçük boyutlarda.

Hepsi burada şu mükemmel X470 Anakartta çok çok iyi bi indirim yapmış. Sadece 100 tl daha fazla verilecek.İlerde istediğin ryzen 5000 serilerini rahatça takarsın.Gayet güçlü ve kaslı,4 ram slotlu bi ATX anakart.

Ben fark etmemişim abi, evet o anakart biraz dandik kaçmış sanki.
X470 gibi çok daha kaslı bir anakartı bu sistemde kullanmak çok daha mantıklı olacaktır. Anakart, bu linkteki ürün olmalı.

oppomusun123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki ben apu sistemsiz ne kadar iyi bi pc toplarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsi burada şu mükemmel X470 Anakartta çok çok iyi bi indirim yapmış. Sadece 100 tl daha fazla verilecek.İlerde istediğin ryzen 5000 serilerini rahatça takarsın.Gayet güçlü ve kaslı,2 M.2 ,4 ram slotlu bi ATX anakart.

peki apu sistemsiz ne kadar iyi bir pc toplarım

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
anladım arkadaşın dedigini uygulucam daha iyi olur degilmi
Şu zor zamanlarda sizi idare edecek bir sistem.
Ekran kartlarının fiyatı düştüğünde güzel bir ekran kartı takarsan tadından yenmez.
Lakin belki Psu'yu değiştirmen gerekebilir orası ayrı.
Ram miktarı da harika.Zaten Apu işlemciler çift kanal ram ile daha çok performans verir.Bu açıdan sistemde tam da buna göre.
Apu işlemcilerde Vram olmadığı için bu ihtiyacını Ramlar'den karşılar.O yüzden apu işlemci kullandığınız bir sistemde ram miktarını olabildiğince arttırmanız alacağınız performans konusunda önemlidir.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.