rosellealper
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 416
Hangi telefon alınacak realme 7 pro demeyin
Bütçe ne kadar?Hangi telefon alınacak realme 7 pro demeyin
Kameraya çok önem verirKime aldığınız yerine bütçe ve öncelik belirtmeniz daha münasip olur.
Note 10 liteKameraya çok önem verir
Hafıza yüksek olsun diyor
Bataryası iyi olsun
Ekranı büyük olsun
Bunlara çok önem veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maks 4500 tl
Küçük kardeşim çok oyun oynar tel ısınır patlamaz o dimiNote 10 Lite bence. Ama çok zorlamam derseniz M51.
Niye patlasın canım Note 7 mi bu. Hiçbir şey olmaz.Küçük kardeşim çok oyun oynar tel ısınır patlamaz o dimi
7000mAh ya ondanNiye patlasın canım Note 7 mi bu. Hiçbir şey olmaz.
Pilin noyutunun büyük olması ile ısınmanın bir alakası yok.7000mAh ya ondan
Bence mi note 10 lite almayın.Mi note 10 lite 128/8 alacaz galiba
Herkes çok begeniyorBence mi note 10 lite almayın.
M51'den 700 TL daha pahalı ve hiçbir üstünlüğü yok. Yine son karar sizin tabii.Mi note 10 lite 128/8 alacaz galiba
Note 10 lite.Kameraya çok önem verir
Bataryası iyi olsun
Ekranı büyük olsun
Bunlara çok önem veriyor
Maks 4500 tl
Beğenmiyorlar. M51 veya galaxy note 10 lite arasından seçin bence.Herkes çok begeniyor
ben mi note 10 lite kullanıyorum en büyük artısı bu segmentte malzeme kalitesinin iyi olması ama ben sizin yerinizde olsam se2020 veya samsung note 10 lite alırdımHerkes çok begeniyor
Se 2020 kullanıyor annemben mi note 10 lite kullanıyorum en büyük artısı bu segmentte malzeme kalitesinin iyi olması ama ben sizin yerinizde olsam se2020 veya samsung note 10 lite alırdım
Aldınız mı?Se 2020 kullanıyor annem
suan kullandıgı telefon se almadık iphone kullanmakta zorlanıyorAldınız mı?
SE2020 bence çok iyi. Biraz öğretin kullanmayı o alacağınız cihazlardan çok daha iyi.suan kullandıgı telefon se almadık iphone kullanmakta zorlanıyor
note 10 lite kullanıyorum memnunum 4500 tl ye bulabiliyorsunKameraya çok önem verir
Bataryası iyi olsun
Ekranı büyük olsun
Bunlara çok önem veriyor
Maks 4500 tl