450 tlye kadar klavye önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HUY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HUY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar , moba , fps karışık oynuyorum ve mekanik bir klavye alacağım. Önemli olan hızı ve uzun ömürlü olması, diğer özellikler çok önemli değil. RGB gibi özelliklerden bahsediyorum.

Bunları beğendim ama önceliğim Motospeed olan tepkime süresi uzun ömürde ilk o önde duruyor. Bunlar arasında veya başka tavsiyeniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Lütfen tavsiyenizi tepkime süresi ne kadar, kaç milyon basım ömrü var bu gibi özellikleri belirtirseniz güzel olur.

HUY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Teşekkür ederim klavye çok hoşuma gitti bişey sorucam kasımdaki indirim bu klavye için ne kadar olacak biliyormusun bide tam tarihini biliyorsan söylersen cok güzel olur

Venceremos1940

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Teşekkür ederim klavye çok hoşuma gitti bişey sorucam kasımdaki indirim bu klavye için ne kadar olacak biliyormusun bide tam tarihini biliyorsan söylersen cok güzel olur
hocam tam olarak ne kadar indirim olacağını kimse bilemez sanırım.
11.11'de teknoloji indirimleri oluyor dünya çapında. İlave olarak kara cuma indirimleri oluyor yine 11. ayda.
Dediğim gibi benim alacağım zaman 1000 küsürden 500-550 civarına inmişti.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,460

HUY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
hocam tam olarak ne kadar indirim olacağını kimse bilemez sanırım.
11.11'de teknoloji indirimleri oluyor dünya çapında. İlave olarak kara cuma indirimleri oluyor yine 11. ayda.
Dediğim gibi benim alacağım zaman 1000 küsürden 500-550 civarına inmişti.
Çok teşekkür ederim bir beklicem eğerki 500 tl ye inerse alıcam cok tesekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar sağolun öneriliriniz için peki arkadaşın attıgı hyprex modelmi indirime girerse hemen hemen aynı fiyat olcak yoksa sizin corsair dediğiniz modelmi daha iyi

Venceremos1940

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Rica ederim.
Diğer klavyeyi alacak olsan bile kasım ayındaki indirimleri beklemeni öneririm.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,460
2'side dünyanın en iyi mekanik anahtarını kullanıyor gerisi sadece aksesuar Corsair yazılım kolaylığı ile daha güzel bir tercih tabi efsane cuma indirimini bekliyecekseniz Corsair k70 ve Corsair k95 var hyperx önermiyorum yani daha ucuza aynı özellikleri veren kaliteli marka varken.

HUY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sağolun arkadaşlar indirimle birlikte hangisi fiyat olarak daha çok işime gelirse onu tercih edicem yardımlarınız için teşekkür ederim

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,460
Öncelik Corsair olsun premium hissi başka fiyatına göre.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,460
Çıt çıt sesi var bölgesel RGB kullanıyor bilek desteği yok değmez. Razer ürünlerini severim ama düşük bütçede değil.

_MusTy_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,303
Steelseries veya corsair

morgh1sto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
HyperX Alloy FPS Blue Switch Mekanik Oyun Klavyesi Fiyatı 50 lira çıkabilirsen bu ürün çok başarılı kasası çok sağlam , kablosu takıp çıkarılabiliyor , oyun modu var oynuyorsan eğer gamer klavye zaten tepkimeleri falan çok düşük ( oyun oynuyorsan genellikle hyperxden şaşma zaten )
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende zaten öyle düşünüyorum bişey daha sormak istiyorum
RAZER Blackwidow Türkçe RGB Green Switch Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA güzel bir indirim yapmıslar sizce corsairden aşarı kalır bir yanı varmı

RAZER KESİNLİKLE ALMA!

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
837

HUY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hepiniz sağolun arkadaşlar çoğunluğun ortak noktası corsair indirim bekleyim corsair alıcam teşekkürler

HUY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Anladım teşekkür ederim indirim bekleyip corsair veye hyprex alıcam herkes corsair önce tavsiye ediyor önceleğim o olucak

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
837
Anladım teşekkür ederim indirim bekleyip corsair veye hyprex alıcam herkes corsair önce tavsiye ediyor önceleğim o olucak
Corsair şuanki klavyem bozulursa veya alıcı çıkarsa satarsam alacağım klavye pişman olmazsınız.