45,000 - 55,000 tl arası tavsiye

hasankubilay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 45,000 - 55,000 TL arası sıfır veya en fazla 2-3 yaşına kadar 2. el olacak şekilde çok yakmayan, dizel , otomatik vitesli bir araç düşünüyorum. link vermenize gerek yok sadece marka - model yazarsanız benim için yeterli. şimdiden teşekkürler ...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Citroen C4 yada DS4 diyorum.Belkide paranızın bir kısmıda cebinizde kalır öylece.Yada Japon olsun derseniz Sorunsuz bir araç istersenizde Mazda derim.:)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
1.6 dizel Octavia iyidir..
Otomatik Şanzımanda bunlar Dsg Şanzuman kullanıyorlar.Bu Şanzumanlarda çok sorun çıktığını duyuyoruz.Citroen Dizel otomatiklerde ise Mcp denen yarı otomatik Şanzumanlar var.Bunlar bildiğimiz manuel şanzumanın Otomatikleştirimişi.Aynı manueldekiler gibi debriyaj balatası var bunlarda.Sadece sizin yerinize vitesi bir elektrik motoru değiştiriyor.Ama bir Dsg nin rahatlığıda bunlarda yok o ayrı mesele.Fakat çok sorunsuzda bir sistem Mcp ler aynı zamanda.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Otomatik Şanzımanda bunlar Dsg Şanzuman kullanıyorlar.Bu Şanzumanlarda çok sorun çıktığını duyuyoruz.Citroen Dizel otomatiklerde ise Mcp denen yarı otomatik Şanzumanlar var.Bunlar bildiğimiz manuel şanzumanın Otomatikleştirimişi.Aynı manueldekiler gibi debriyaj balatası var bunlarda.Sadece sizin yerinize vitesi bir elektrik motoru değiştiriyor.Ama bir Dsg nin rahatlığıda bunlarda yok o ayrı mesele.Fakat çok sorunsuzda bir sistem Mcp ler aynı zamanda.

Hocam DSG ler de otomatikleştirilmiş manuel zaten. Oldukça konforlu. DSG ile sorunu 1 tek kişiden duydum bugüne kadar. Bir de Citroen'lerin otomatikleri gerçekten kötü, vites değiştirken sallıyor resmen.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hocam DSG ler de otomatikleştirilmiş manuel zaten. Oldukça konforlu. DSG ile sorunu 1 tek kişiden duydum bugüne kadar. Bir de Citroen'lerin otomatikleri gerçekten kötü, vites değiştirken sallıyor resmen.
Forumlarda görmüştüm bir ara.20000 km.den sonra epey sorun yaşayanlar var. Citroenlerde bu sarsıntı olayı var.Lakin aracın dilinden anlamaya başlayınca bunlarda halloluyor.Birde yeni yazılım ile bu olay epeyce düzeldi.:)

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni seat leon. 1.6 tdi 105 beygir 56.500 lira.Şekli hoş yeni kasa 2.elide iş yapar sıfırıda.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Opel astra nın dolusu veya insignia
Bence alman dan şaşmayın.

fortunasuper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dizel otomatik tavsiyesi fiat bravo dur.diğer otomatikler arıza yaptığında başınızı ağrıtabilir oysa bravoda otomatikleştirilmiş düz vites var üstelik çoğu araçta bulunmayan F1 vites mevcut.

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende sedan 1,3 dizel, 5000 km.de 2012 yeni aveo var hem yakıt cimrisi hemde 1,3 olduğu için en düşük vergi diliminden vergi ödüyorum. şehir içi 5,8 litre ortalaması var şehir dışı 90 km sabit hızda 3,8 120 km hızda 4,1 litre yakıyor