I'm not Batman
Öğrenci
Merhaba,
16 m² odama bir televizyon arayışı içerisindeyim. Aklımda Philips 43PUS7906 modeli var ancak sizlerin fikirlerinizi almak niyetindeyim.
Aradığım kriterler:
Saygılarımla.
16 m² odama bir televizyon arayışı içerisindeyim. Aklımda Philips 43PUS7906 modeli var ancak sizlerin fikirlerinizi almak niyetindeyim.
Aradığım kriterler:
- İzleme mesafesi genelde 2.5 metre aralığında olacağı için 43" olması benim için ideal.
- Çözünürlük 4K olmalı.
- Çıkış yılı 2020 yılı ve sonrasında olabilir.
- İşletim sistemi konusunda tamamen sizin takdirinize bırakıyorum.
- Netflix, YouTube, Amazon gibi uygulamalarını ağırlıklı kullanacağım, işime geldiğinde bi' laptopumu veya bilgisayarımı HDMI ile görüntü aktarımı sağlayacağım.
- Yenileme hızı konusunda yine sizin takdirinize bırakıyorum ancak ilerleyen zamanlarda Xbox series S/X alabilirim, ona göre önerinizde bulunabilirsiniz.
- Ambilight olması önemli değil ancak bir tek Philips One TV modellerinde var sanırım. (ambilight deneyimini gayet iyi biliyorum, salonumda 58" Philips One TV mevcut.)
- Bluetooth, Wi-Fi, USB, Ethernet, HDMI gibi bağlantı türleri kesinlikle olmalı. Gerçi tüm akıllı televizyonlarda mutlaka vardır ancak belirtmek istedim.
- Televizyon duvara asılacak. Yani televizyon standında ve ayaklı ile kullanılmayacak.
- Bütçe 6.000 ila 8.000 arasında olabilir ancak bütçeyi esneyebilirim.
Saygılarımla.